Dovoluji si pozvat všechny neúspěšné kačery (i ty úspešné a ty, kteří tam ještě nebyli) na nedělní (15.7.) minievent na této keši. Společnými silami ji snad zdoláme a bude pri tom větší sranda. První tři zoufalci, kteří tam v neděli budou jsou: PedroKV, Jehla, Galdra.
Zájemci pište soukromé zprávy přes gc.cz/gc.com, abyste se dozvěděli čas (sami ho ještě nevíme).
Tak to se taky dostavím. Když už jí mám rok rozdělanou :o)
Ale za zoufalce se ještě nepovažuji… i když…
Uz ji mam taky pres rok rozpracovanou a mam ten listing schovany i s kartami ale ulovim si ji radsi sam az na ni nekdy prijde rada, to me pak tesi vic. Ale mezi zoufalce se nepocitam, jen se pocitam mezi neuspesne kacery.
No... já teda určitě dorazím :-). Upřednosťnoval bych nějaký rozumný čas. V neděli ještě jedeme nazpátek do Brna, tak asi lépe ten eventik udelat do 15h, jinak se pak nemohu zucastnit. Ale asi v sobotu si ji zkusim jeste odlovit sam... abych se citil lepe ;-). I kdyz uspeju, rad se tam s vama potkam.
Zatim,
Michal
pracuju:-(( ale kdyz to bude k veceru, tak proc ne:-)
Buď v klidu, to tam ještě budem.. ![]()
poslete potom souradnice a na nekoho kontakt, dik:-)
UPŘESNĚNÍ MÍSTA/ČASU: 13h NA DRUHÉM ROZDÁNÍ. Kdo neví, kde to je, ať navštíví stránku cache, tam jsou souřadnice výchozí piksly a v ní jsou umístěné souřadnice Druhého rozdání. Na místě se asi poznáme podle nádobíčka. ![]()
V 15.7. budeme pryc, skoda. Uz jsme ji sice nasli ale alespon by jsme poznali nove ksichty. Jeji hledani si dobre pamatujeme, od te doby co zena prerovnala zriceninu kamen po kameni ji zacal bavit geocaching.
Pozdravujte koprivy, rada uspesneho nalezce - kratasy nechte doma.
Bezva nápad. Sice jsem tu uspěl, ale určitě udělám vše, abych mohl také přijít.
S nejvetsi pravdepodobnosti se taky objevim. Tesim se predem ![]()