Ministerstvo svihle chuze - kdo a kdy se tam chysta?

Tak nam adp. opet po cache Socha na Kulataku pripravil dalsi zajimave svihlou cache, a to Ministry of Silly Walks -Ministerstvo svihle chuze.

Je to pred Ministerstvem kultury a povinnou vybavou je kamera ci jine kamerovaci zarizeni, napr. lepsi mobil, jak uvadi marekl nize. Bude to tedy asi typicky minieventove podobne jako Call from Komorany..., nebot nekdo musi toho druheho filmovat (cili minimum 2 lidi) a navic ne kazdy ma prislusne filmovaci zarizeni-podobne jako ja. Proto se milerad k nekomu s kamerou pripojim (a jiste nebudu sam), takze sem piste, kdy tam chcete vyrazit. Jiste to bude zajimave...

Nepodceňujte tady mobilní telefony. Novější modely mají už hodně kvalitní video, které by k tomuto účelu určitě mohlo stačit.

ok beru marka za slovo a v 16.30 zitra tedy 24ho budu na souradnicich s mobilem D750i kterej nema uplne nej rozliseni ale na tohle by to mohlo stacit a taky s nim vzbudime nejmene pozornosti ochranky(tedy mimo te chuze) :slight_smile: kdyz tak jeste vezmu 5mpx fotak co by to taky zvladnul natocit, ale ten neslibuju :slight_smile: tak tam dorazte nekdo ;), sam sebe bych tezko natacel

hmm, zkusim mit tak uplne nahodou cestu kolem, stejne musim dovymyslet umisteni a pridat tuzticku,cache vznikla dnes naprosto spontalne a umisteni neni uplne vyladene.

sakra, koukam, ze jsem prozradil nechtene nick z geobulvaru[:$]

adp.

Pravda Vladimire-pod timhle nickem by tebe nikdo necekal [:D]. Tak zitra tam pochopitelne take budu, ten sraz jsem domluvil s cynem pres ICQ.

Tak D750 ve videu zrovna neexceluje, má jen základní rozlišení. Ale snad tam něco bude vidět.

[quote] marekl: Tak D750 ve videu zrovna neexceluje, má jen základní rozlišení. Ale snad tam něco bude vidět.

[/quote]

Nojo, u Marka je to nemoc z povolani [:)]. Pamatuji si moc dobre relativne nedavne doby, kdy jsem odebiral Mobility, jejichz byl tehdy sefredaktorem, na jeho sahodlouhe recenze mobilu, cili me toto jeho rychle zhodnoceni neprekvapuje. No ale nevadi, snad s tim neco poridime-kdyz tam bude mozna i sam autor...

Jinak FTF uz to nebude, coz bylo samosebou jasne-timto gratuluji geotymu Marecek&Janicka k FTF u teto cache.

[:'(] no toto… včera jsem dopsal listing, dnes ověřil úkryt a zítra měla být na světě nová, originální keš s názvem Ministerstvo švihlé chůze… a teď se jen tak mechanicky podívám, co “důležitého” se zase řeší na stránkách a málem jsem spadl ze židle… [:S]

[quote] Viburnus: [:'(] no toto... včera jsem dopsal listing, dnes ověřil úkryt a zítra měla být na světě nová, originální keš s názvem Ministerstvo švihlé chůze... a teď se jen tak mechanicky podívám, co "důležitého" se zase řeší na stránkách a málem jsem spadl ze židle... [:S] [/quote]

Si delas srandu ne-2 zcela totozne napady nezavisle na sobe a skoro ve stejnem case? Neuveritelne... A to je z nejakeho filmu? No asi jo, jinak by 2 napady na neexistujici vec asi nebyly, co.

Je to jeden z nejznámějších skečů z Monty Pythonova létajícího cirkusu...
(a ještě ve stejném městě)

Na tohle se musím vyspat... jestli se mi to podaří. No, ještě uvidím, co s tím.

Jestli to neznáš, tak klepni na obrázek v listingu - odkazuje se na video v YouTube.

S druhou keší je to vážně neuvěřitelná smůla.  

Lol tak to je husty, mozna by adp. a Viburnus meli zalozit Ministerstvo stejne svihlych napadu [:D]

Ja myslim, ze todle si zaslouzi poradnej vohoz, jako boty do rakve  a podobne, .. takze to necham asi az na geotramvaj, kdybych na to mel byt snad dukladne oblecen. Si to rika o vyhlaseni neoficialni souteze, kdo na ministerstvo dojde v pozadovanem stylu z nejvetsi vzdalenosti :slight_smile: co takle uz od metra?

No k té tramvaji by se to docela hodilo [:D], ale už od metra ? Au moje nohy

Když zahledáte na netu, najdete stránky s fotkama (nevím přesně ten název) "České společnosti pro Montyho Pythona" - mají tam i fotografie, když  před pár lety hromadně v kostýmech přecházeli celé Václavské náměstí v Praze švihlým stylem. Myslím, že krom toho ještě stejnou trasu absolvovali "na koních" a s panoši s kokosovými skořápkami á la "MP a Svatý Grál" a dělali ještě další akce - letos, pokud se nemýlím, mají v plánu cosi v Brně