"Minuta ticha" k ucteni obeti sobotni tragicke udalosti - tydeni disable kesi

Kolegyne a kolegove, ve vedlejsim vlakne po vyzve k odlovu kesi se specifickym nazvem, vznikla i vyzva (autor Tomas Tubyl) k tydenimu disable nasich kesi. Jde o vyjadreni symbolicke minuty ticha. Pridal jsem tam odkaz na svuj disable log. Nekteri kaceri mi soukrome psali, ze jej pouziji. Nemam nic proti a je vsem volne k dispozici, pokud se k akci chteji pripojit. Jen nejsem zrovna dobry cestinar a anglictinar, takze upravy a korekce si provadejte jak chcete. I ja jsem jej uz trochu upravil.

Jde o tento log https://coord.info/GLW2FNYF

Prosim reagujte jen ohledne akce disable. Jinde uz je dost vasni a nemaji s pietou nic spolecneho. Diky.

Pridavam se k tomuto ucteni https://www.geocaching.com/geocache/GC55T6V_jasan-v-paryzku-u-sobesic?luid=08ff6f15-428f-4450-9125-30a7e810f229

Uprimnou soustrast rodine a vsem blizkym…

Přidáváme se také.

Připojuji se. A také s dovolením stejným logem.

Sama jen sem tam uspořádám nějaký event a tak nemám keše k disablování, ale nápad je rozumný, palec nahoru, Pavle.

Myšlenka se mezi ownery šíří, v dosahu mých notifikací disable logy stále víc přibývají.

Také se připojuji k této symbolické minutě ticha.

Upřímnou soustrast rodině i všem blízkým.

Také se připojuji

Sama jen sem tam uspořádám nějaký event a tak nemám keše k disablování, ale nápad je rozumný, palec nahoru, Pavle.

Myšlenka se mezi ownery šíří, v dosahu mých notifikací disable logy stále víc přibývají.

Ano take se mi to jevilo jako rozumny napad. Jak pisu nahore prisel s nim kolega Tomas, ja jen napsal log a bez jineho umyslu jsem jej postnul ke svemu prispevku. Jenze ono to zacalo zit vlastnim zivotem a par kaceru mi psalo, tak jsem zalozil samostatne vlakno. Je dobre, ze se kolegove pridavaji, zivot to ale bohuzel nevrati.

Také se přidávám.

Taky se připojujeme. 

Připojuju se, disabloval jsem svoje dvě keše, které mají něco společného s vodou : [cache]GC5TG0M[/cache] a [cache]GC6PP4V[/cache].

A doufám, že zvítězí selský rozum, je spousta mnohem nebezpečnějších aktivit než geokešing ...