MISACZEK63 - 1000 found

No, a je to tady - to bude v Pardubicich double pupendo a v patek rano bolavejch hlav! :wink:

Miso - moc gratuluju, jsem moc rad, ze uz polovina Astra Teamu ma litr - drzel jsem Ti palec. At Ti to dal slape - pesky i kolmo!

Ve ctvrtek to teda snad zapijeme, ne? B)

Teda Misacku - velka gratulace. Konecne je to tam.

Přidávám se k virtuální gratulaci z Náchoda od celého M@x Teamu!!! Ve čtvrtek bude double pupendo a to si nenechám ujít ;)…
Michale, gratuluji a šlapej dál …

Veeeelkaaa gratulace taky od neski teamu ! Že bych si to pupendo nenechal ujít ??

Michale gratuluju, ale kdyz jsi se u me ukazal, uz jsem se bal, ze za to predbehnuti dostanu stouchanec :smiley: Jsem rad, ze jsi litr nasel na me kesce a ze se nedala zadarmo co ? :o Uz se tesim na nejakou dalsi spolecnou turisticko-sberacskou akci. Jo a ve ctvrtek bude na co pit, taky na Janinu nesmime zapomenout !

Michale, i my se přidáváme ke gratulantům. Z toho mála společného kešování to vždy stálo za to, tak snad zase někdy, někde.
Ať se Ti daří i nadále a hodně šťastných kilometrů! Ve čtvrtek naviděnou.

Michale, tak i ode mne velka gratulace, konecne jsi nevratne postizen taky !!! Ve Ct bude co zapijet !!!

Taky se připojuji se svojí gratulací k tisícovce - tuším, že když jsme se posledně viděli v České Kanadě, měl jsi něco kolem 800 :slight_smile: K tý tisícovce to byla docela rychlovka :wink:

Veeeelka gratulace !! Preju pohodu do dalsiho hledani, at ti zas holky cas od casu zmiznou k mooori :D, at znamky pribejvat aspon z pulky tak rychle jako pixly a vubec, at se dari!
P.S. V patek at te v kolbence necekaj :wink:

teda Michale? uz jsi jak Vita :)))

dle statistiky vas 12.1.2009 vyrovnam :wink:

Sakra, tak to budu muset na VGP taky prijet, aby z toho bylo triple :). Moc gratuluji a vitej mezi geoblazny :smiley:

Jelikož jsem se taky blížil, tak jsem trochu více než obvykle sledoval tu pomyslnou hranici a obdivoval Tvoje parádní tempo.
Gratuluji a přeji neutuchající nadšení do dalších lovů.:slight_smile:

Jejda Ty ale metelíš!!! Moc gratuluju a těším se na čtvrtek.

Posíláme velké blahopřání do Východních Čech a vítáme v klubu těžkých geozávisláků!

Michal plus 3 geogirls