Přidávám se k virtuální gratulaci z Náchoda od celého M@x Teamu!!! Ve čtvrtek bude double pupendo a to si nenechám ujít ;)…
Michale, gratuluji a šlapej dál …
Michale gratuluju, ale kdyz jsi se u me ukazal, uz jsem se bal, ze za to predbehnuti dostanu stouchanec Jsem rad, ze jsi litr nasel na me kesce a ze se nedala zadarmo co ? :o Uz se tesim na nejakou dalsi spolecnou turisticko-sberacskou akci. Jo a ve ctvrtek bude na co pit, taky na Janinu nesmime zapomenout !
Michale, i my se přidáváme ke gratulantům. Z toho mála společného kešování to vždy stálo za to, tak snad zase někdy, někde.
Ať se Ti daří i nadále a hodně šťastných kilometrů! Ve čtvrtek naviděnou.
Taky se připojuji se svojí gratulací k tisícovce - tuším, že když jsme se posledně viděli v České Kanadě, měl jsi něco kolem 800 K tý tisícovce to byla docela rychlovka
Veeeelka gratulace !! Preju pohodu do dalsiho hledani, at ti zas holky cas od casu zmiznou k mooori :D, at znamky pribejvat aspon z pulky tak rychle jako pixly a vubec, at se dari!
P.S. V patek at te v kolbence necekaj
Jelikož jsem se taky blížil, tak jsem trochu více než obvykle sledoval tu pomyslnou hranici a obdivoval Tvoje parádní tempo.
Gratuluji a přeji neutuchající nadšení do dalších lovů.