Temura atbash cache - mystery cache Uhříněves
Misto cache jsme nasli mrtvolu…
Kabala se mi lustit nechtela, googlim rad, ale zrovna se mi ten den nejak nechtelo a tak jsem si to chtel zjednodusit. Pochopil jsem z textu, ze ta druha souradnice je ta finalni a tak jsme se s pritelkyni na dane misto vypravili. Začalo se stmívat, bylo to v lese, byla zima a očividně se nám zdálo, že jsem špatně, takže jsem to už chtěl zabalit.
Když tu najednou na mne zavolala přítelkyně, že něco našla. Že prý je to mrtvola. Já samozřejmě čekal, že to bude mrtvý pták, nebo jen nějaká pohozená bunda nebo tak něco, ale ne, byla to opravdu mrtvola člověka! Vzhledem k tomu, že byla zakryta větvemi, bylo jasné, že to je vražda. Problesklo mi hlavou, jestli někdo zamýšlel nás, či kohokoliv jiného, kdo hraje geocaching, sem zavést. Ale hned jsem věděl, že by to byl hodně drsný vtípek.
Hned jsme zavolali policii a po chvíli čekání je dovedli na místo nálezu. Nastesti byl celem k zemi a na hlave mel cepici,takze jsme nevideli z lidskeho tela nic krome obleceni, diky tomu to nebyl zas az takovy sok, ale stejne to nebylo prijemne.
Nechtel jsem o tom sem psat driv, aby nenastala morbidni turistika na misto cinu, proto ani nebudu sdelovat presne souradnice, ale vzhledem k tomu, ze to zitra vyjde v MF dnes,to uz je asi pomalu jedno. Doufam, ze to spis vysetrovatelum pomuze, nez uskodi. Jinak kdo uz si MF dnes koupit nestaci, mrknete na muj blog, dam tam scan http://japros.blogspot.com/