v okolí mého bydliště se mi podařilo najít místo, kde v okolí jednoho přírodního útvaru nejde cca.50 metrů GPS. gps prostě nechytá satelity. zkoušeny v několika denních dobách s několika přístroji. všechny pokusy byly neúspěšné. jakmile se vstoupí do kruhu 50 metrů okolo tak gps prostě ztratí satelity. v okolí není žádná skála, husté stromy, apod. co by to mohly způsobovat. je to vcelku pěkné místečko v lese…Co vy na to? zaslouží si tohle místo keš?
Nějaký kopec z magnetovce?
Jinak, pokud se jedná o hezké místo, tak bude určitě i zajímavou skrýší pro krabičku.
Jistě!
Téma Kačerova noční můra. ![]()
mě to přijde na cache docela dobrý
- pokud je to tak jak řikáš a nebude v tom něco obyčejného, jako že je to v dolíku nebo tak něco…
To bude zajímavá keš, navigace pouze podle mapy bez GPS. Kde to je???
To stejné jsem zažil na Empire State Building, ale tam to mají blokované záměrně
Keška je to GC4D7F. Schválně, kam byste šli, když jste se, staří blbci, nepodívali do google maps, kam ukazují souřadnice?
"Tool" je dalekohled, to bylo zřejmé hned po vstupu na vyhlídku.
EDIT: no koukám, že už doplnili hint, takže to už je teď pohoda.
Interni dotaz: Byly v gps pristrojich pritomny baterie? ![]()
Poznámka pod čarou: Asi opravdu zalezitost mistni topografie… chtelo by to detaily:-)
Neni problem. Ja tak lovim vsechno. Jen tam musi byt signal na internet v mobilu.
EDIT: Ale urcite zaloz. Ja patrim mezi velmi malou cast kaceru.
A jseš si jist že v podzemí tam není nějaké supertajné vojenské zařízení ?
Se starou Trávníčkovo Legendou tuhle situaci zažívám tak často, že jsem si už skoro zvyknul… ![]()
Škoda, že to mám tak daleko, tohle by mě zajímalo vyzkoušet.
Tak tu keš založ a uvidíme v logách, jak se s tím kačeři a jejich GPSky poperou.
Úplně tu keš vidím - "Mekka BF". Každej pravověrnej Brut by ji musel aspoň jednou za život navštívit ![]()
Jestli chceš, kešku tam udělej, jen si to ještě pořádně prověř, ať pak nejsi za blba… ![]()
Jdi do toho! Přijedu si ji pak ulovit.
Jeee, ty se mas. Ja kvuli tomu planoval pro budouci cache koupit rusicku na DX… B)
Ani pod dráty 400 kV nemají GPSky problém.
To mi povídej… :-/ ![]()
Ještě k tématu:
Jinak ještě chci dodat,že jsem též pro založení keše:-D Může to pak být dobrá bojovka na nervy:D Už se těším! Informuj.
tak už se na ní pracuje..
To jsem zvědav. S kolika různými přístroji si to zkoušel?
ve více denních dobách s přístroji oregon, nuvi, bt modul a integrovaná gps v mobilu…
už po třetí se chystám na Váňův kopec (kámen) tak to budou hned dvě BF
kousek od sebe