Ahoj, dneska mi došel na mail doslova hororový log, doslovný zápis:
"Omlouvam se za sprostá slova ale nikdo jinej než nějakej zkurvenej pičurák, pojebanej teplej buzerant a zasranej feťák tohle prostě udělat nemohl.
Ve vaší "jeskyni" není po kešce ani stopa. Místo toho jsou tam asi dvě nebo tři jehly přikrytý novinama, aby nebyly vidět.
Mít toho zmrda, kterej to udělal, po ruce, tak ho tím upíchám. Dejte to do pořádku, než se o to kurva někdo zraní. Chran bůh, jestli ještě nejsou infikovaný nějakým bordelem."
No, řekněte sami - je vůbec něco takového možné? Každopádně kdo měl v plánu případný odlov Olomouckých pověstí GC18N7V, ať na něj rychle zapomene, je-li mu vlastní zdraví milé! S takovou se z geocachingu stane "adrenalinový sport"…
ja safra…
to je mazec…
škoda, že sou lidi takoví…
btw: tež ten "sprosťak" to v ramci bezpečnosti mohl odnest do prvniho koše… ![]()
no nevim, jsem vubec rad, ze napsal. Myslim, ze osobne se budu bat tuto vec udelat, misto je docela nepristupne a pri me smule tento tyden se necim nakazim. K finalce se tedka stejne nikdo nedostane, jedna ze stage je znicena, takze k cili neni zadna cesta! ale zitra se tam mrknu. Olomouc u me co se tyce zakladani kesi kazdopadne skoncila
Je to síla, ale slovník toho zachránce je ještě tragičtejší, a vzkaz který mezi řádky zní: ownere běž to uklidit, ty za to můžeš, je to tvoje místo, já na to kašlu, já šel jen pro bod. Dvakrát fuj, jednou feťákovi, jednou pi…ovi. ![]()
proc by to odnasel, on si prece s gpskou koupil hru geocaching, tak vyzaduje ten zaplaceny bezchybny servis ![]()
Jo to me se na cache Budivojvice stalo neco podobneho,prohledavam dutiny a najednou vydim na zemi strikacky okamzite sem toho nechal a hurá pryč pro DNF:D
No pokud jsou priznivci hledani adrenalinu tohoto typu tak mam doporuceni na dva kousky
- Lekarska fakulta v Hradci Kralove. Tam asi nema smysl to ani uklizet - je tam toho tolik ze to je prokazatelne oblibene misto. Skrtidla, jehly, ampule.
- Mineralogicka - tato cache sama o sobe je moc pekna. Bohuzel jedna stage je na opravdu krasnem miste, ktere se libi nejenom cacherum. Nicmene zde je alespon velka PETka s napisem "pouzite jehly" takze jehly jsou alespon na jednom miste.
Jinak ten log v prvnim prispevku mi trochu pripomina logy typu - je tam bordel - uklid to. Skoda ze trochu mizi zvyk ktery driv byl v GC obvykly, kdy si vsichni uvedomovali ze je to hra pro vsechny a kazdy kdo tam sel tak odnesl par odpadku - nebo aspon ja jsem to tak delal ![]()
Popravdě řečeno, já bych se mezi jehlama taky nehrabal… a to ani za účelem odnesení do odpadkového koše. (jako nálezce)
Jako autor asi taky ne, protože vyhlídka, že bych to musel děla t každý týden a stejně by to třeba nestačilo, by mě taky nelákala. Spíš bych došel jen pro krabičku a zvažoval mezi přesunem a archivací.
v tomhle směru mám pomerne nahnáno uz jenou se mi málem stalo že sem se napich na jehlu při hledáni albypolis ve Vrchlabí už si dávám daleko víc bacha, nechci 2 měsíce ležet někde na infekčním ve špitálu. Feťáci za***ný :@
tohle opravdu není sranda, já sebou beru i děti :o
taková cache se má hned zrušit a raději přestěhovat
problém je, že já třeba mám některé kešky vytištěné i několik týdnů dopředu
to pavel1tu: kešku jsem samozřejmě disabloval, místo omrknu, ale úklidu se bojím, spíš zvažují přesun jinam
Zkus kontaktovat Mestaky, meli by na to mit skoleni a vybaveni, predpoklada to ale asi nejdrive "uklidit" kesku aby te nesebrali za distribuci ![]()
Úžasný fakt, že jo a to jsem se na víkend v Olomouci teď těšil. Naštěstí mám pověsti odlovené, ale i tak mě pár městských kousků čeká…a to jdu hledat večer…mno, fakt se netěším ani trochu už ![]()
Na druhou stranu se mi zdá, že někteří owneři občas neuvažují nad tím, že keška není to jediné, k čemu se dá využít místo, v zalidněném městě dobře skrytém kolemjdoucím.
Feťáci a další vervež tu byla dávno před hrou geocaching.
A některé městské keše jsou fakt ohavné a pro hledání s malými dětmi nevhodné.
Nám se toto stalo na keši Svatopeterska v Prachaticích Geocaching > Hide and Seek a Geocache > Premium Member Only Cache
tak jsme hledání okamžite ukončili a ted by mne ani nenapadlo nekde ve mestě nebo poblíž někam šahat raděli vždy štourám klackem..
Píchnutí kdoví jakou jehlou není nic příjemného, ale i při hledání se dá hledat i očima a ne hned osahávat všechna místa kam nevidim, rozebírat zdi, pařezy atd. Při jednom skoroeventu nám hodně zkušený kačer ukazoval co nosí na lov u sebe a zaujalo mě zrcátko. Dá se s ním podívat za roh, nebo do otvoru a pokud kešku vidím, tak při troše opatrnosti ji můžu vytáhnou i z klubka jehel.
Zaveďme svatou válku! Každý, kdo není bílý heterosexuální protestant, ať se smaží v pekle! Obzvlášť nováčci, kteří píšou podobné logy. Bodejť by chytli nějaký ten ajc z nakaženého vzduchu…
já jsem si na šťourání "doneznáma" pořídil teleskopický obušek. Když vidím, že to rukou je to "o život" šťourám s ním a nemusím nikde hledat klacek ![]()
Taky jsem tam byl a protože čtu logy předchozích, věděl jsem do čeho se pouštím a jehly mne nepřekvapili, tudíž ani nezranily. Hnát se do všeho jako bambula není zrovna moje hobby a svoje zdraví mám rád.
Já se s tím setkal na několika pražských krabičkách. Musím ale říct že někdy může těžko majitel odhadnout, že by se tam mohla jehla apod. vyskytovat. Osobně se u našich krabiček snažíme tohle odhadovat a dávat je na takové místo, kde toto nebezpečí nehrozí. Feťáci jsou magoři, takže jak někde někdo dává do kešek ho.no, pak prostě jinde vymaštěný fetky nastraží jehly a mají z toho radost. No a nebo je to neodpovědnost, kdy prostě odhodí jehlu nebo stříkačku jen tak a pak je to více méně náhodné nebezpečí, především při nočním lovu..