Místo keše použité jehly

Ahoj, dneska mi došel na mail doslova hororový log, doslovný zápis:
"Omlouvam se za sprostá slova ale nikdo jinej než nějakej zkurvenej pičurák, pojebanej teplej buzerant a zasranej feťák tohle prostě udělat nemohl.
:frowning: Ve vaší "jeskyni" není po kešce ani stopa. Místo toho jsou tam asi dvě nebo tři jehly přikrytý novinama, aby nebyly vidět.
:frowning: Mít toho zmrda, kterej to udělal, po ruce, tak ho tím upíchám. Dejte to do pořádku, než se o to kurva někdo zraní. Chran bůh, jestli ještě nejsou infikovaný nějakým bordelem."

No, řekněte sami - je vůbec něco takového možné? Každopádně kdo měl v plánu případný odlov Olomouckých pověstí GC18N7V, ať na něj rychle zapomene, je-li mu vlastní zdraví milé! S takovou se z geocachingu stane "adrenalinový sport"…

ja safra…
to je mazec…
škoda, že sou lidi takoví…
btw: tež ten "sprosťak" to v ramci bezpečnosti mohl odnest do prvniho koše… :frowning:

no nevim, jsem vubec rad, ze napsal. Myslim, ze osobne se budu bat tuto vec udelat, misto je docela nepristupne a pri me smule tento tyden se necim nakazim. K finalce se tedka stejne nikdo nedostane, jedna ze stage je znicena, takze k cili neni zadna cesta! ale zitra se tam mrknu. Olomouc u me co se tyce zakladani kesi kazdopadne skoncila

Je to síla, ale slovník toho zachránce je ještě tragičtejší, a vzkaz který mezi řádky zní: ownere běž to uklidit, ty za to můžeš, je to tvoje místo, já na to kašlu, já šel jen pro bod. Dvakrát fuj, jednou feťákovi, jednou pi…ovi. :frowning:

proc by to odnasel, on si prece s gpskou koupil hru geocaching, tak vyzaduje ten zaplaceny bezchybny servis :smiley:

Jo to me se na cache Budivojvice stalo neco podobneho,prohledavam dutiny a najednou vydim na zemi strikacky okamzite sem toho nechal a hurá pryč pro DNF:D

No pokud jsou priznivci hledani adrenalinu tohoto typu tak mam doporuceni na dva kousky

1. Lekarska fakulta v Hradci Kralove. Tam asi nema smysl to ani uklizet - je tam toho tolik ze to je prokazatelne oblibene misto. Skrtidla, jehly, ampule.
  2. Mineralogicka - tato cache sama o sobe je moc pekna. Bohuzel jedna stage je na opravdu krasnem miste, ktere se libi nejenom cacherum. Nicmene zde je alespon velka PETka s napisem "pouzite jehly" takze jehly jsou alespon na jednom miste.

Jinak ten log v prvnim prispevku mi trochu pripomina logy typu - je tam bordel - uklid to. Skoda ze trochu mizi zvyk ktery driv byl v GC obvykly, kdy si vsichni uvedomovali ze je to hra pro vsechny a kazdy kdo tam sel tak odnesl par odpadku - nebo aspon ja jsem to tak delal :frowning:

Popravdě řečeno, já bych se mezi jehlama taky nehrabal… a to ani za účelem odnesení do odpadkového koše. (jako nálezce)
Jako autor asi taky ne, protože vyhlídka, že bych to musel děla t každý týden a stejně by to třeba nestačilo, by mě taky nelákala. Spíš bych došel jen pro krabičku a zvažoval mezi přesunem a archivací.

v tomhle směru mám pomerne nahnáno uz jenou se mi málem stalo že sem se napich na jehlu při hledáni albypolis ve Vrchlabí už si dávám daleko víc bacha, nechci 2 měsíce ležet někde na infekčním ve špitálu. Feťáci za***ný :@

tohle opravdu není sranda, já sebou beru i děti :o
taková cache se má hned zrušit a raději přestěhovat

problém je, že já třeba mám některé kešky vytištěné i několik týdnů dopředu

to pavel1tu: kešku jsem samozřejmě disabloval, místo omrknu, ale úklidu se bojím, spíš zvažují přesun jinam

Zkus kontaktovat Mestaky, meli by na to mit skoleni a vybaveni, predpoklada to ale asi nejdrive "uklidit" kesku aby te nesebrali za distribuci :expressionless:

Úžasný fakt, že jo a to jsem se na víkend v Olomouci teď těšil. Naštěstí mám pověsti odlovené, ale i tak mě pár městských kousků čeká…a to jdu hledat večer…mno, fakt se netěším ani trochu už :frowning:

Na druhou stranu se mi zdá, že někteří owneři občas neuvažují nad tím, že keška není to jediné, k čemu se dá využít místo, v zalidněném městě dobře skrytém kolemjdoucím.
Feťáci a další vervež tu byla dávno před hrou geocaching.
A některé městské keše jsou fakt ohavné a pro hledání s malými dětmi nevhodné.

Nám se toto stalo na keši Svatopeterska v Prachaticích Geocaching > Hide and Seek a Geocache > Premium Member Only Cache
tak jsme hledání okamžite ukončili a ted by mne ani nenapadlo nekde ve mestě nebo poblíž někam šahat raděli vždy štourám klackem..

Píchnutí kdoví jakou jehlou není nic příjemného, ale i při hledání se dá hledat i očima a ne hned osahávat všechna místa kam nevidim, rozebírat zdi, pařezy atd. Při jednom skoroeventu nám hodně zkušený kačer ukazoval co nosí na lov u sebe a zaujalo mě zrcátko. Dá se s ním podívat za roh, nebo do otvoru a pokud kešku vidím, tak při troše opatrnosti ji můžu vytáhnou i z klubka jehel.

Zaveďme svatou válku! Každý, kdo není bílý heterosexuální protestant, ať se smaží v pekle! Obzvlášť nováčci, kteří píšou podobné logy. Bodejť by chytli nějaký ten ajc z nakaženého vzduchu…

já jsem si na šťourání "doneznáma" pořídil teleskopický obušek. Když vidím, že to rukou je to "o život" šťourám s ním a nemusím nikde hledat klacek :wink:

Taky jsem tam byl a protože čtu logy předchozích, věděl jsem do čeho se pouštím a jehly mne nepřekvapili, tudíž ani nezranily. Hnát se do všeho jako bambula není zrovna moje hobby a svoje zdraví mám rád.

Já se s tím setkal na několika pražských krabičkách. Musím ale říct že někdy může těžko majitel odhadnout, že by se tam mohla jehla apod. vyskytovat. Osobně se u našich krabiček snažíme tohle odhadovat a dávat je na takové místo, kde toto nebezpečí nehrozí. Feťáci jsou magoři, takže jak někde někdo dává do kešek ho.no, pak prostě jinde vymaštěný fetky nastraží jehly a mají z toho radost. No a nebo je to neodpovědnost, kdy prostě odhodí jehlu nebo stříkačku jen tak a pak je to více méně náhodné nebezpečí, především při nočním lovu..