Asi 3 km východně od údolí Vltavy, cca 7 km od Bernartic a 13 km od Bechyně na souřadnicích 49 19.156 a 014 20.784 se nachází objekt s velice zajímavým názvem. V mapách.cz je na ortofotu objekt krásně zřetelný, ale název nenajdete, ale např. v SHOCartu nebo podrobnějších autoatlasech je uveden a moc láká k založení keše. Mít možnost se v této oblasti častěji vyskytovat, založil bych ji sám, takhle mi nezbývá než vyhlásit tendr pro kolegy, třeba se někdo z vás pro tuto legrácku nechá zlákat.
Místo s opravdu originálním názvem. Dokonce je tu v mapě značená i vyhlídka. Založil bych tady nějakou tématickou cache. Obávám se ale, že by byla 18+
Jo, taky znám místa zajímavých názvů. Např. když jsem byl loni na Šumavě v Hojsově Stráži, nemohla mi na mapě Západní Šumavy uniknout taková místa jako Šuk*čka (malý vrcholek) či Onen svět (osada) [:)] Mapu zde bohužel nemám, abych mohl souřadnice doplnit.
K Hojsove Strazi bych jeste pridal Brcalnik (ale jestli v nem bydli Rakosnicek nemam tuseni).
Kousek od Dubí je obec Hrob - nevíte někdo, jestli tam není keš, nejlépe na místním hřbitově? Kousek od Strakonic je zase obec Brloh - taková Medvědí cache by se tam vyjímala …
Kousek od PU máme Hrobice a o kus dál je obec Pohřebačka... [:D]
Omlouvám se za off topic