Mitak ma 1000 kousku - vyhodte gratulace!!!
Radku gratuluji [Y]
Mitak ma 1000 kousku - vyhodte gratulace!!!
Radku gratuluji [Y]
Pupendo caka, ale musis prist do civilizacie— eeeeeee----- do Prahy [:P]
Toz vitaj v klub kdyz jsi dosel !!
Neblbněte, gratulace nechat, gratulace jsou přece důležité [:P]
[quote]
Saman: Pupendo caka, ale musis prist do civilizacie--- eeeeeee----- do Prahy [:P]
[/quote]
Hergot tak to abych ještě tak deset kilo ztloustnul [:D]
Blahopřejeme z Hranic [B], zvládl jsi to teda fofrem. Jsme rádi, že další člen klubu milionářů je Moravák [:D]. Ať ti ten elán vydrží, ve sbírání i zakládání [;)].
Ivo a tým
No hezkypěkně pane ynžinýre ![]()
Zadny tloustnuti. Ted uz se dava pupendo vikem od kanalu, tak by ti to moc nepomohlo. Prijed a uvidis.[:D]
Radku, gratulujeme k mileniu a at se stale dari.
Radku, i z Hané posílám gratulaci !!!
Gratuluji a doufám, že jsi dnes na eventu ukázal trackovací číslo TB Miták hodně cacherům a máš ho “jak vidle”. [:P][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]
Supergatulace [:D][Y][B]
Očekával jsem, že to padne někde U Lakomce. ale ty seš zas jak utrženej vagon... [;)] Ta německá EC série mluví sama za sebe...
Tak hodně štěstí při dosahování dalších met.
Nechápu jak si mohl stíhat se učit a ještě k tomu keškovat
[:D] Každopádně blahopřeji a díky za TB Mitáka
a jentak dál ![]()
Taky posilam gratulaci.
Ukazoval, az toho litoval [:D]… [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B] [:D]
Dobrá odysea, inženýre! Gratulujeme oba dva oběma dvěma!!! [:D][A] Myslíme, že je na čase upgradovat logovací font.
Skvělé! Skvělé!!.Skvělé!!![Y]
Školu si dodělal, litr jsi dotáhl. Neodpustím si jízlivou poznámku: Neodbýváš Lucku?[6] Posledně, když se u mě stavovala …
Vyhoďte gratulace! A po dvojitých oslavách nahoďte Mitáka! Nebo jsem to popletl...? [:P]
Rád vidím, že už zase funguješ [:D] Tvá neúčast na GeoChecku je stejně neomluvitelná. Neměl nám tam kdo obookmarkovat ty drive-in cache [;)]
Velká gratulace! Ať ti to jde pořád tak skvěle!
Kromě osobní gratulace využíváme i tento tebou propagovaný způsob [:P] - takže gratulace a ať se daří!!!
Gratulace ze Zlína i ke studijním výsledkům. Ale ten Tydýt ti pořád chybí, ne? [;)]
Gratulace ze Žizkova [B]