Mizení nálezů v mapě na gc.com

Zdravím
Když si zobrazím ikonky keší na "Geocaching.com Google Map", vše je v pořádku. Stačí ale několikrát změnit pohled (posun, zoom) a zmizí mi žluté ikonky a všechny cache se zobrazí jako nenalezené. Požívám Firefox, stává se mi to doma i v práci.
Nevíte co s tím?
Díky Jarda

Obnovit stránku, na nic jiného jsem ještě nepřišel.

to bude asi v celém baráku

Nejsi v tom sám, mně se to taky občas stává, ale je to většinou až po delší době, co si hraju s mapou. Dle indicií bych řekl, že je to problém někde s uchováváním informací o přihlášení. Jako kdyby po pár minutách vypršel čas a najednou se ta mapa tváří, jako kdybys nebyl přihlášen. Nejspíše to má souvislost s tím, že obnovuješ pouze část okna a né celé okno. ale taky to může být problém s cookies (kde se uchovává přihlášení) či v dalších věcech. :slight_smile:

jj, tento problem taky znam. navic zkuste refresh mapy a uvidite jak se ikonky mirne posunuji. :wink:

Je to presne tak, stranka gc.com po jednom z updatu neudrzi prihlaseni po delsi dobu. Projevuje se to taky, kdyz si necha clovek delsi dobu otevreny listing a pak si chce zapsat poznamku/note.

dělá mi to i s IE8

Neřeším to, odhlásím se a znovu přihlásím. Ale stalo se mi, že vůbec nešel autologin, pokaždé jsem se musel přihlašovat, to jsem vyřešil smazáním historie a smazáním cookies pro tento web. Po dalším přihlášení už to chodí. ChromePlus.

Taky se odhlásím a znovu přihlásím.

Gc.com udrží přihlášení, jediné co jej neudrží je ta mapa. Proto stačí (alespoň ve Firefoxu) jenom obnovit stránku, není potřeba se odhlašovat a znovu přihlašovat :slight_smile:

Tak díky, snad s tím něco udělají, je to dost opruz.
Jinak není pořeba se odhlašovat a refreshem se vrátíte na původní souřadnice, odkud jste se třeba i dost posunuli. Lepší je použít odkaz "Link to this page" a okopírovat ho do adr. řádku.
JxK

obnovit stránku je prakticky stejný opruz jako se odhlásit/přihlásit

Možná to sem nepatří, anebo to bylo třeba někde hlášeno, ale já poslední dobou trpím geoslepotou, takže pokud jsem něco přehlídl a zaspal, omluvte mě, prosím.

Funguje Vám gc.com? Já se tam už asi 2.hodiny nemůžu dostat.

Ano. Zcela bez problémů… A proč to píšeš do tohoto vlákna?

Já bych řekl že problém je jen v přihlášení… Mě se to také stávalo :). Teť tam mam přihlášení při každé návštěvě a je to bez problémů. B)

Mám také trvalé přihlášení a problémy to nedělá. Chrome a IE9. Navíc teď raději používám beta verzi nových map, moc se mi líbí :slight_smile:

Mě to třeba teď blbne notně…i po několikátym refreshi stále zádný smajlíci…

Mě to nedávalo celej víkend…

Taky ne. Ani jeden.

ahoj trpím stejným problémem i když zkusím odhlási a přihlásit refesh mám teda firefox ??? a trvalé přihlášení sem měl taky až dneska koukám blbne :o