http://www.novinky.cz/krimi/197815-mlady-muz-zemrel-po-padu-v-lomu.html
snad to nebyl kačer ![]()
Fíha ze sat. snimku nevypada že by keš byla nějak nebezpečně uložena.Leda že by se pák kochal, každopadně smutné tak mladý.
Terén 3.5 a popis o cestičkách atd. nevěští nic dobrého. Ne každý to zvládne a noha může ujet kdykoliv
At to byl či nebyl kačer, je to smutný…
Taky jsem to na Novinkách zachytil. Po Alkazaru se ale (zvlášť v tomhle nádherném počasí) pohybuje tolik lidí, že by byla hodně velká náhoda, kdyby to byl zrovna kačer.
Každopádně je to hodně smutný. ![]()
Je to tragédie. Přitom bylo počasí na výlet ideální…
Místo i kešku velmi dobře znám. Je to tam super, ale taky dost náročné. Uklouzne noha a je to hned!
Místo uložení kešky není nebezpečné. Je tam příjemný palouček. Kačer by mohl spadnout, pokud by se tam škrábal od řeky nebo šel moc na kraj.
Škoda mladého života. ![]()
Nebyl to kačer, byl to lezec :(. Podle toho co se mi doneslo nonGC kanály lezl na volno cca III-IV (tuším cesta Na hraně(možná jinak, dlouho jsem tam nebyl)) a zůstal mu v ruce kus vápence… Při pěkném počasí je to tam jak na václaváku a na některé oblíbené cesty se stojí fronty.
Spadnout se dá kdekoliv, ale při přístupu k téhle cache jen při maximální neopatrnosti.
Zmiňovaná keš je dobrých 25-30 metrů od hrany lomu. Sám jsem na ní byl cca před 14 dny.Je pravda, že terén je za sucha 3,5-4 za mokra 4-5.
Je to smutné, lezení je tam moc pěkné ale už se mi tam taky stalo že zůstal šutr v ruce. A jestli lezl sólo..