Mobil se systémem Android pro GC?

Chci se poradit. Google uvolnil zdarm navigaci pro mobily se systémem Android. Obdobně to je u Nokií. Je nějaký mobil vhodný pro GC? Nebo jsou to vševhno jen autonavigace? Moc díky

Na GC potrebujes v nadroidim mobilu dve veci - GPSku (tu maj snad vsechny) a nejakou poradnou apku primo na GC i s mapama (maj vsechny)..Navigace od googlu je sice taky pouzitelna, ale kdyz uz jdes za kesi, proc si hned pri nalezu neoznacit jako nalezenou, nepripsat si k ni par poznamek a nemuset pri tom potevirat dalsich x aplikaci? :wink:
Proste jestli chces androidi mobil, tak si ho klidne kup, hod si tam Locus/c:geo/geoquack a mas plne funkcni aplikaci na GC :slight_smile:

A zkus vyhledavani tady ve foru..
treba tady.

Hlavne pocitej s malou odolonosti (spis uplnou neodolnosti), pokad nekoupis neco jako SE Xperia Active Motorola Defy, Casio C771 G’zOne (kterej v CR asi nebude) apod. … a s bidnou vydrzi na baterky, pokud to budes pouzivat ijako primarni navigaci.

A ad konkretni mobil - viz to vlakno v odkazu, anebo si proste vyber tel, kterej se ti hodi, a do neho naladuj ten WS, co psala Petulinka vyse … Ja mam treba LG Optimus One, a nemenil bych (i kdyz - byt na trhu telefon sporadnou odolnosti (jako treba Sonim) a androidem…)

Ta odolonost a vydrz je pravda..mam xperii Neo a kdyz kesuju, a nejedu na wifi, vydrzi den a pul, s wifi je to mnohem horsi (ale kdo kesuje s wifinou zejo :D)
Active by urcite stal za hrich, puvodne jsem nad nim taky premyslela, ale nakonec vyhral Neo, protoze ho pustili (ze jim to trvalo) v dobe, kdy jsem ho uz fakt potrebovala…

jj ta vydrz na baterku je obecne desna, ale jinak keskovat s mobilem poskytuje opravdo mnoho uzitecnych moznosti :slight_smile:

Osvědčil se Samsung Galaxy mini.

SE Xperia X10 mini taky v poho…

Já mám T-Mobile Move + C:GEO + Kompas + GPS STATUS a Internet v mobilu klasik od T-Mobile a skvělé

Mam desire Z, kvuli klavesnici, ale bracha ma Motorolu Defy, ktery ted jeden operator oficialne dovazi a na outdoorove aktivity mi prijde opravdu skvela. Nemusis se bat deste, poskrabani.. Co se tyce vydrze, tak pocitej nekolik hodin, ale to je vlastnost spis nez zapor. I kdyz ja s HTC bez problemu cely den kesovani. Staci jen "spravne pouzivat". Kdyz je kes jeste kilak, tak nemusis porad koukat jak metry ubihaji, ale telefon uspis a tim se uspi i GPS a nezere.

Já mám SE Xperia X10 mini pro, řekla bych, že v pohodě…

Male doplneni .. pokad bys uvazoval o telefonu jako primarnim pro kesovani, krom mnou jiz zminovanych "odolnych" Motoroly a SE jsem nasel dnes na mobilania.cz info o Samsung Galaxy XCover

JJ, Casio Commando vypadá fakt libově :o Ale také jsem už četl nějaké zvěsti, že sem se spíše ani nedostane :@

Má třeba LG turistickou mapu nebo je nainstalovaná jen mapa pro auta?

Čo má LG spoločné s mapami? Aké mapy by malo mať LG nainštalované? Mapy si môžeš stiahnuť.

Napište mi to ještě jednou podrobně. Koupím třeba T-Mobile move nebo LG Optimus Me. Pošlete odkazy co, kde a jak je potřeba stáhnout. Navigace jsou firemně s automapou? Není mi to moc jasný…díkas:o

Který z těchto mobilů je dobrý: SE XperiaX8, LG P350Optimus Me a T-Mobile move? Kde na webu stáhnu mapy? Díky moc:D

na geocaching specificky si kup spíš garmina . mobil se vybírá spíš podle jíných parametrů ne? jak moc voláš, jestli vůbec potřebuješ OS, atp …