Mobilní Rhino TB

Ještě jsem nepřispěl svým do vínku na tomto fóru a tak jsem usoudil, že se pokusím rozvinout diskuzi o dalším přírůstku z oblasti Travel Bugů :wink:

Takže by mě Vážení kačeři zajímal Váš názor na nový druh TB Rhino (trackovací samolepka na čemkoli pojízdném, pohyblivém a vlastně i klidně na keši samotné)

Přiznávám se dobrovolně, že mě to zaujalo a nechal jsem si ji udělat. Následně ji instaloval na mého geooře a s napětím očekávám první logy, kde že všude mě kolegové kačeři vyhmátli. Ale věřím, že se tu najde dost dalších kolegů, co by k tomu jistě něco rádi podotkli, ať pozitivního, či kritického :wink:

A já mám zase klidnější dušičku, že jsem si našel nějaké téma do vášnivé diskuze na tomto fóru :smiley:

Lovu zdar a ať se krabičky před námi třesou :stuck_out_tongue:

No, vypadá to jako zajímavý nápad, jenom už vidím ty problémy s policií, až se bude někdo podezdřele dlouho potloukat po parkovišti a prohlížet každé auto… :slight_smile:

Myslíš, že by to některé dohnalo až k takovému šílenství? :wink:

Už jeden takový jsem logoval…od ownera xenry před půl rokem :slight_smile:

To je jasný, určitě to je už dlouhou dobu, když už to nabízejí i na geoshopu, ale jen jsem chtěl na to hodit vlákno, protože ne každý o tom ví :wink:

Lidi šílí kvůli FTFku, poslední dobou už i já… :slight_smile: Takže je možné i toto. :wink:

Hi, hi :smiley: Tak to už se těším na ty kačery, kteří místo po keškách budou běhat po parkovištích… Budeme jim říkat parkingkačeři :wink:

Myslim ze uz tu jedno vlakno na toto tema bylo a zajimava myslenka byla, jestli hledat i u ownera v jeho garazi. Taky jak se to asi loguje do kesi ? V zasade si muzes trackovaci cislo napsat i na triko, ksiltovku, i treba na celo :o

Aha…tak to jsem to vlákno asi nenašel :wink: Jinak souhlas, samolepku můžeš v podstatě nalepit kamkoli, ale myslím si, že účelově je tvořena pro geooře. Do keší se bude logovat hůře, ale já jí třeba pojal tak, že ho budu logovat do keší, jen sám za sebe a jen do těch, ke kterým se přiblížím geovozidlem, aby to bylo fér a samozřejmě je TB použitelný i na eventech. Je spousta ownerů s geocoiny, které taky nepustí do světa, ale na eventy je vezmou, aby si je kačeři mohli aspoň prohlédnout a diskovernout. :wink:

Tak já také přispěji svou trochou do mlýna.
Navrhuji všem kteří tuto nálepku vlastní aby sem dali své foto. Aspon pribude pár zajimavých objektů pro prohlížení :wink:

Tak tohle je můj GeoOř MAX

To já jsem Rhino [tb]TB2F7YQ[/tb] použil jako součást mojí keše [cache]GC1EJ16[/cache] :wink:

Taky jsem majitelem jednoho Rhino čísla nalepeném na geovozidle.

Mám zase na co koukat,už hledám nalepené ještěrky,a teď ještě nosorožce..:smiley:

Také o tom vážně přemýšlíme :wink: Necháme si vyrobit reflexní samolepku na auto, jen ještě nevíme v jakém tvaru (ještěrka, nebo nové logo českého geocachingu - pokud to půjde, pžípadně jen nápis… ještě uvidíme). Pravděpodobně použijeme kod z coinu s ikonou auta (jen ho sehnat), když se bude vozit na našem geovozidle B)

Také se pohybuji náležitě olepený a to takovou rychlostí , že lze kód opsad i z chodníku podle kterého zrovna jedu :D[tb]TB2F7YD[/tb]