Moderovana/Nemoderovana diskuze

Neslo by nejak zaridit, aby se tady objevovala vlakna s nastavenim moderovane/nemoderovane? Ze by si to jako autor vlakna mohl zvolit… a nebo by to byly obecne skupiny s a bez?
Dneska meli zrejme admini volno v praci a tak se to tady hemzi korekturami jak svina. Chtel jsem nekomu poradit a hele, uz je adminem zamceno… dodal jsem vtipnou poznamku a pres noc uz tam zase nebyla… a podle par poznamek od adminu se tady ted diskuze zmenily v moderovane jak na idnesu.
Taky se mi nelibi flame, kde nekolik extra borcu napise desitky prispevku do jedineho vlakna. No ale moc cenzury taky skodi.
B)

Nevím, jak se na to koukají admini, ale z mého pohledu se tu nějaké brutální moderování neděje.
V technických sekcích se to snažím udržovat v naprosté většině případů domluvou, jinak používám hlavně funkci moderování příspěvků a to proto, aby diskuze zůstala přehledná a kvěci. Věz, že když pak někdo něco hledá, nestojí ani o plné vlákno vtipných nebo rádobyvtipných přípomínek mimo téma.
No a ve FRCu to holt řeším většinou nekompromisně (nerovná se bez rozmyslu), tam to patří. Přesto bych ale smazané příspěvky (za celou dobu moderování) myslím pořád zpočítal na prstech obou rukou. (smazané, ne moderované)

Když už přirovnáváš k iDnesu, bylo by v první řadě fajn, kdyby se sem netahala ta žumpa, co tam většinou (a bohužel občas už i tady) bývá, pak nikdo nebude muset ani moderovat. Nemysli si, že mě osobně to nějak baví, nebo dělá dobře a ne, ani volno v práci si na to neberu.

A na závěr: Pokud to má nějakou váhu, rozhodně hlasuji proti volitelnosti moderovaní vláken… a to ne jen jako moderátor.

Jestli máš konkrétní připomínky třeba k mému moderování, napiš mi je soukromou zprávou a můžeme se o tom bavit. Patent na rozum si rozhodně nedělám.:wink:

No na NajdiSe.cz to tak už delší dobu funguje, že zakladatel tématu má možnost moderovat svoje založená témata. Ale tam jsou jiní lidé - tací, kteří snesou názor, s kterým oni nesouhlasí. A to by tady určitě nešlo, to by ty příspěvky mizely ještě rychleji, než mizí teď.
No a k těm zámkům - proti těm jsem na všech diskusích. Na jednom fóru byla sekce Nápady, a tu moderátor automaticky zamykal po svoji odpovědi. Pak se mu začalo nelíbit že má pod sebou zhruba tato témata:
:new: Re: Re: Můj nápad
:locked: Re: Můj nápad
:locked: Můj nápad
A s tím zamykáním přestal. Myslím, že je jen otázkou času, kdy začnou vznikat takovéto re-topic i tady.

• záleží jen na vás, jestli je zásah moderátora potřeba nebo ne
  • že by si vlákno mohl moderovat autor už mě napadlo, ale je to naprosto zcestné.
  • možnost založit vlákno do kterého by nemohl moderátor zasáhnout nebude
  • možnost zamykání pořád bude
  • pořád je to tu až příliš benevolentní

Též si myslím, že je tu všechno benevolentní až až… Topicy většinou obsahují 3 příspěvky k věci a pak další 3 stránky nějakých osobních útoků stále stejných lidí anebo téma úplně jiné. Hledat se v tom pak vůbec nedá a číst vlastně taky ne.
Za sebe bych tu zřídil nějakou plkárnu, kde si můžou všichni psát nesmyslů mimo téma kolik chtějí a ve zbytku bych všechno mimo téma mazal (jo, na to by asi bylo třeba víc lidí).

pzp: moderovani vlakna autorem je opravdu blbost - takhle je to v diskuzi nakole.cz a vetsinou je to uplatnovano tak, ze troll zalozi kontroverzni vlakno a pak maze prispevky, ktere uvadi jeho zvratky na pravou miru… Naopak je tam vec, ktera se mi libi - muzu si u vlakna zapnout skryte a pak ho v prehledu nevidim (takze mi nestrasi nahore v seznamu neprectenych)

Na bike-foru se zavedlo blokování zobrazení příspěvků určitých autorů a problém se superpsavci prakticky zmizel.

Protože když si je většina lidí zablokovala, tak je nikdo nečetl a nereagoval na ně. tak to, že si většinu debat vytvořily tři osoby, je pak vlastně fuk, když jejich příspěvky nejsou vidět.

A je to pro ně i trest, protože když je nikdo nečte, tak se nemohou zapojit ani do normálních diskusí s normálním názorem.

moderatori: nic proti vam, delate svoji praci a patri Vam uznani, ze to delate gratis a pro ostatni

nelibilo se mi, ze mi zmizel prispevek, ktery me docela pobavil a hned nato jsem chtel nekomu poradit a to take neslo, protoze uz bylo nekompromisne zavreno.

Hodne se mi ale libi to, co pise kolombo - palce nahoru

Hezky den vsem.