Modra barva

Nejak jsem neprisel na to co znamena modra barva v seznamu kesek. Modre pismo zaroven signalizuje status ".o"
Cervena je jasna, ale co je modra?
Diky

Pokud jsem to pochopil dobre, mam modrou barvu vzdy u radku kde je vlozena poznamka (note). Signalizuje to i ta "."

Jo jinak "o" znamena nactenej listing.

o = u kesky je listing (jestli je cteny nebo necteny, to nijak nerozlisuji.)

Otazka v plenum: Potrebujete vubec takto signalizovat, jestli u kesky mate ci nemate stazeny listing?

Modra barva signalizuje prilozenou uzivatelskou poznamku, jak zde jiz bylo spravne receno.

HaLuMa: Ja to vyuziva celkem dost. Listingy mam pouze u kesek nalezeneych nebo "predlustenych" takze diky signalizaci "o" to snadno rozeznam (stejne jako ostatni oznaceni ". -" a pod.

Diky, taky me to mohlo napadnout kdyz to mam jen u nalezenych multin a mysterek:-)
Jako PM mam vlastne nactene vse takze je pro me zajimave jen to pred "o"
Je jeste jina barva krome modre (".") a cervene ("-") na kterou se mam pripravit?

No treba zluta, u vlozenych waypointu (nebo jak se tomu nadava). Proste u vlozenych souradnic (treba finalnich, vylustenych a pod.).
Pak je tam myslim jeste fialova a to u vlastnich zalozenych kesek.

Ty zlute jsou tam dokonce dve. Svetlejsi jsou naimportovane waypointy, tmavsi pro rucne pridane waypointy.

Ja myslim ze rozhodne. Stahnu vsechny nove locy, pak seradim cache aby ty co nemaji listing byly nahore, a stahnu pro ne i listingy.

OK, necham to tam.

ja zase naopak mazu listingy u vylustenych cache.. u ostatnich je mam.. a u multin, mysterek a podobny haveti mam v poznamce reseni.. driv sem tam psal co jsem do cache dal/vzal.. nebo s kym jsem ji lovil.. je to takhle super..
mozna by treba keska s poznamkou nemusela byt modrym pismem, teska mi staci.. ale to jen tak okrajove..