Mohu z vlastni kese brat TB A GC ???

Ahoj vsichni, nemuzu se nikde dopatrat, zda mohu brat ze sve kesky TB a GC. Mozna ze jsem spatne hledal, a proto prosim o radu. Mohu tedy ze sve kesky brat " samozrejme pro prenos " TB A GC ?
Dik za radu.

Ja si myslím že v tom není žádný problém, napíšeš do logboku žes ho vzal a přesuneš ho, hlavně pokud mu můžeš pomoct s jeho úkolem…

Tak tohle se tu už párkrát řešilo, samozřejmě, že můžeš.

..proti pravidlům to asi není, ale přijde mi to stejně divné, jako chodit si pro trackables do již nalezených keší :frowning: ..já osobně, když se mi v keši vyskytne něco zajímavého, tak dojdu okouknout a discoveruju, neberu, nechci kazit radost těm, kdo si přijdou zalovit ..ale každý to má jinak..zrovna při přípravě na zítřejší event v ČB jsem zjistila, že tam je log typu "jel jsem okolo, tak jsem vyzvedl TB a GC" uplně běžný a někdy jich je víc než found it :expressionless:

Pravidla to nezakazují, ale vybíráním předmětů z kešek taky nesouhlasím.
Spíš se snažíme do našich keší trackovací předměty nosit a tím naši keš trochu zatraktivnit.
Ale pokud např. víš, že tvoje keš není přístupná v zimě a je v ní TB nebo GC, určitě je lepší tyto předměty poposunout a nesušit je tam.

Já např. nesouhlasím ani s kešemi založenými přímo na výměnu TB a GC s podmínkou tam alespoň 2 ks zanechat. Takhle jsme např. napodzim našli TBčko námi dovezené najaře z dovolené z Chorvatska. V té keši bylo skoro půl roku :@.

no jooooo, jenze to pak udela dalsi a dalsi a trackables se nepohnou. to fakt potesi, ze prijdou discovered logy - prisel/la jsem si prohlidnout coin [:)]

takze vyzvedavejte, premistujte, hlavne at se to hybe. at z toho maji vlastnici nejakou radost. :slight_smile: v podstate trackables a hledani pixel spolu nema souvislost, je to jina hra ve hre. pixla je proste misto pro zastaveni coinu, nema s nim nic spolecneho jiz nalezeni, vlastneni te krabicky. takze vytvaret si nejaky vlastni pravidla, ze se mi nezda fer vyndavat tb/gc z jiz nalezenych/vlastnenych kesi , je mimo (jak pravidla, tak mimo logiku cestovani) :wink:

Myslím, že je to není třeba řešit ať každý jedná podle svého uvážení.
Ono upřimně, když si v logbooku všimnu, že TB a GC vybírá jedna a ta samá osoba, která ja navíc napsana na přední straně logbooku jako autor keše tak tam žádný TB a GC nedám a nedám tam ani CWG. Takže autor nebude mít co ze své keše vybírat :wink:

Smyslem trackables je, aby neležely, ale aby se pohybovaly. Jestli s nimi pohne majitel nebo jiný nálezce je podle mě nepodstatné.

Rozjela se tady zajimava debata :slight_smile:
Ja bych to shrnul asi takto.

Z toho co tu vsichni pisete si myslim, ze pokud toho nekdo nebude opravdu zneuzivat, tak vyzvednout TB nebo GC z vlastni kesky, pri jeji kontrole - zvlaste pokud mohu splnit ceklem narocne prani TB " presunout od-nekam (na jih) " tak urcite neudelam nic spatneho.
Navic si myslim, ze kdokoli by byl proti sobe resp. sve kesce, kdyby si vybiranim TB a GC snizoval jeji atraktivitu;)

Dekuji za vase nazory.

jakamil

:slight_smile: