Moje Kešky 1.0 -Mapa nalezených kešek

Ahoj.

Tak i já jsem si pohrál a vytvořil prográmek pro mojí oblíbenou hru. Jedná se o program který dokáže zobrazit mapu s vašema keškama a uložit jí ve formátu png. Jedná se o menší slepou mapu ČR.
Vysledek může vypadat třeba takto :

.

Třeba se prográmek bude někomu líbit. Jedná se o betaverzi, co jsem ale zkoušel na mojích keškách tak funguje.

Program lze stáhnou na adrese http://www.srazcyklistu.cz/kesky

29.1.2011 přidána mapa Praha a Brna
25.1.2011 Přidán filt keší dle typu
10.1.2011 přidána podpora gpx souborů.
8.1.2011 Možnost vložení vlastní mapy do programu.

Uvítám připomínky k programu na emailu [email protected]

Pěkný den :slight_smile:
Zdenda

To se mi líbí, dám si to do profilu.
Dík.

…dotaz - proč se nedržíš původních barev?
tradiční - zelená
multi - žlutá
mysteri - modrá

…jinak jediný rozdíl o proti mapy na gc.cz vidím jen v těch barvách

EDIT:

…druhý dotaz - princip spočívá v tom, že si ukládáš LOC od každé kešky co jsi našel? Takhle to asi nebude moc použitelné

Jen bych podotknul, že se píše mYstery :wink:

Taky se mi to libi,akorat bych zmenil "mYsterka" :slight_smile: .Urcite si to dam taky na profil,diky.:wink:

Díky za připomínky, ta mysterka tam bude za chvili správně :slight_smile:

Ono by toho bylo víc, kromě "misterky". Tak na každém řádku jedna až dvě chyby, nechceš si to po sobě zkusit přečíst? :wink:

ano… barvy by to chtělo zachovat a opravit chybky…

ještě že je to jen beta a v ní jsou takové "nedodělky" akceptovatelné… a posléze budou opraveny :wink:

Jeste jeden preklik je,kdyz kliknu na puntik mysterky,tak je tam "mistrery" keska :wink:

moc se mi to líbí. Nešlo by aby v každém z tech krajů byl počet kešek třeba i rozdělen podle typu. (za mě nemusí) Při velké hustotě na jedno místě je to nepřehledné.

Tak na webu je opravená verze, vyměnil jsem barvy a mystery. Kdo má program již stažený tady je odkaz jen na upravený spouštěcí soubor k přepsání

www.srazcyklistu/kesky/Mapa.jar

GeoZdenda2
Vypadá to dobře, konečně něco jednoduchého, co zvládne i laik.:slight_smile:

Po obnove mi to nenacetlo ani jednu mysterku.:frowning:

Dík za to, že to je v javě. :wink: Zkusím si s tím pohrát.

vypadá to to dobře. v jednoduchosti je síla :wink: jen bych možná zmenšil ty body označující jednotlivé pozuce ať to na mapě nejsou kola o průměru x kilometrů

Zkus tedy prosím stáhnout program znova.Kdyby to nešlo pošli mi ho i s loc soubory na [email protected]. Podívám se na to

Hmm LOC soubor, proc ne GPX?

beru zpět, jsem slepej :DB)

Nejsi, v tom okně se to zmenší , v obrázku už ne. To ale nebude problém opravit. Večer to bude opraveny :slight_smile:

aha. ukládat jsem to ještě nezkoušel