Zrovna vcera jsem si rikal, ze bych se na ni zasel podivat [:D] Ovsem dalsi akce Mokre party a navic “pohodove, popracovne”, tak u toho nemuzu chybet. [:D]
Listing mne trochu vyděsil, ale když jsem viděl to ísto od turbíny, tak to nevypadalo špatně. Že bych se také přidal a odlovil jí? Uvidíme podle práce, možná taky přijdu. Neslibuju.
Tak jsme zašly s PETEm dnes rekognoskovat terém a usoudil jsem, že se této výpravy mokrou nohou nezúčastním.[:(]Zkusím to tentokrát nohou suchou po vzoru pavouků.[:)].Potřebné vlákno mám a zbytek snad seženu.Jinak si nedovedu představit Moharelův catering na místě, nicméně slibuji možnost kávy, čaje(bude-li dost vody) a studených pokrmů v omezném množství po tom, co dojdou Moharelovy zásoby[;)]Takže JÁ dorazím.
P.S.: Tedy jestli tady chytaj rybáři, tak ze Svazu rybářů dobrovolně vystupuju.Jsou to BLÁZNI !!!
Rad se zucastnim, prave prekazka v podobe chybejiciho vybaveni me doted nechavala "chladnym" v honbe za odlovem tehle kese, ale kdyz to bude hromadne divadlo, tak se neda odmitnout :-)
Prijdu.
P.S. Jen si nezapomenout ve stredu vzit nahradni obleceni..:-)
Taky se mi odlov mokrou cestou moc nelíbí. Za včerejšk a dnešek jsem si užil toho bílého jara dost, natož ještě si namočit paleček, brrrr. Takže raději posuchu. Máme v práci nějaké osmy, sedák, snad tam kluci mají i něco víc. Ne, že bych se s tím chtěl moc tahat (spíše se chystám dívat a poučit se od starších a zkušenějších kačerů[8-|]) , ale pokud by to mělo pomoci, tak se překonám. Sice to s lany neumím, ale aspoň vezmu navíc foťák, ať se pokochají i ti, co do té zimy dnes vyjít nechtějí či nemůžou.
Jo a k tomu jestli bude dost vody (na kávu) tak to mohu jen konstatovat, že po tom současné dešťo-sněžení jí bude asi opravdu dost....[;)]