Mokra parta řádí v Praze :) streda 21.3.07 o 17.30

A coze nas caka? No predsa Rybarska [Y] 

GCYP1J Rybárská (Traditional Cache) in Hlavní město Praha, Czechia created by Vancosi

Pri odlove bude asistovat aj autor s vybavenim, urobime si opat maly piknik na mieste, a potom sa podla zaujmu presunieme do obsvezovny na [B]

Zraz u cache na nabrezi o 17.30 v stredu 21.3.2007.

Tesim sa na vas [:P] 

Zrovna vcera jsem si rikal, ze bych se na ni zasel podivat [:D] Ovsem dalsi akce Mokre party a navic “pohodove, popracovne”, tak u toho nemuzu chybet. [:D]

Listing mne trochu vyděsil, ale když jsem viděl to ísto od turbíny, tak to nevypadalo špatně. Že bych se také přidal a odlovil jí? Uvidíme podle práce, možná taky přijdu. Neslibuju. 

Držim palce. Já jsem si jí opravdu užil. Jestli bude trochu času, rád se na mokré bratry a sestry přijdu podívat…

A opraví při té příležitosti to "cach" a "cash" v listingu? [;)]

Tak jsme zašly s PETEm dnes rekognoskovat terém a usoudil jsem, že se této výpravy mokrou nohou nezúčastním.[:(]Zkusím to tentokrát nohou suchou po vzoru pavouků.[:)].Potřebné vlákno mám a zbytek snad seženu.Jinak si nedovedu představit Moharelův catering na místě, nicméně slibuji možnost kávy, čaje(bude-li dost vody) a studených pokrmů v omezném množství po tom, co dojdou Moharelovy zásoby[;)]Takže JÁ dorazím.

P.S.: Tedy jestli tady chytaj rybáři, tak ze Svazu rybářů dobrovolně vystupuju.Jsou to BLÁZNI !!!

Tak urcite dorazim :wink: Snad to stihnu z prace ;)Keska je kousek od mych novych home coordinates :wink:

mam dojem, ze ja jsem si uz svoje odbrodil...

snad mi to vyjde dorazit 

Že by konečně důvod zalepit protrhlé broďáky ? Pokusím se to do středy stihnout… [;)]

Rad se zucastnim, prave prekazka v podobe chybejiciho vybaveni me doted nechavala "chladnym" v honbe za odlovem tehle kese, ale kdyz to bude hromadne divadlo, tak se neda odmitnout :-)

Prijdu.

P.S. Jen si nezapomenout ve stredu vzit nahradni obleceni..:-) 

Skoda, zitra cestu do Prahy nemam[:(]  Ale co, sezona stejne skoncila, ja si pockam az zase uhodi mrazy[:)]

odvolavam, co jsem odvolal, a  slibuji, co jsem slibil

bohuzel zitra neslibuju nic, nejak mi to pracovne nevychazi, takze s nejvetsi pravdepodobnosti nedorazim...

uzijte ve zdravi

v.

no v dobe srazu jsem nekde v modranech, ale jelikoz je to jen jednou tramvaji tak se doufam aspon pojedu podivat kolem [:D]

mozna se mi podari tam take zastavit [Y]

[quote] Fory: Skoda, zitra cestu do Prahy nemam[:(]  Ale co, sezona stejne skoncila, ja si pockam az zase uhodi mrazy[:)]
[/quote]

Myslím, že Šaman (své jméno si zaslouží) vybral termín dobře. My čekali jaro, ale zatím přišel mráz [:D]

Ahoj Samane,

zime ja tady a ja zase rad dorazim. tesim se vecer na Vas Kacerky a Kaceri.

Aucoin

Presne tak, sezona nekonciiii, sezona trvaaaa, jsme Mokra partaaaa, a Ty jsi byla prvaaaaa - KUK… [:D]

Taky se mi odlov mokrou cestou moc nelíbí. Za včerejšk a dnešek jsem si užil toho bílého jara dost, natož ještě si namočit paleček, brrrr. Takže raději posuchu. Máme v práci nějaké osmy, sedák, snad tam kluci mají i něco víc. Ne, že bych se s tím chtěl moc tahat (spíše se chystám dívat a poučit se od starších a zkušenějších kačerů[8-|]) , ale pokud by to mělo pomoci, tak se překonám. Sice to s lany neumím, ale aspoň vezmu navíc foťák, ať se pokochají i ti, co do té zimy dnes vyjít nechtějí či nemůžou.  

Jo a k tomu jestli bude dost vody (na kávu) tak to mohu jen konstatovat, že po tom současné dešťo-sněžení jí bude asi opravdu dost....[;)] 

vybavenie by malo byt na mokru i suchu cestu.

Tak super. uz se tesim. Pro jistotu jsme si dneska do prace pribalil nahradni veci ;))