Mokré keše !

V posledních dnech a týdnech se mi několikrát stalo, že jsem nalezla keš ve skupenství kapalném. I osvědčené a těsné krabičky (filmovky, Lock&Lock, PET obsahovaly nacucanou houbu místo logbooku. V poslední době bylo té vody opravdu hodně.

Kolegové kačeři: Věnujte prosím důslednou pozornost a pečlivost uzavření a uložené keše, je dobře že jste ji odlovili a stejně důležité je aby ji mohli odlovit logovatelnou i další. Pokud naleznete mokrou keš, napište to nejen do logu, ale hlavně také log Needs Maintenance s žádostí o údržbu.

Kolegové owneři: Zejména tam, kde nemáte nálezy denně a tudíž nemáte zprávu jak vaše keš vypadá třeba 14 dní, zkuste si prosím najít chvilku a provést kontrolu. Voda se mnohde dostala do pixel kde bych to nečekala. Mokrého logbooku je jen škoda, ale plesnivý je humus.

Já bych jako owner ještě taky dodal - "A nelogujte, prosím, na dešti!" :wink:

dá se… ale musíš se hooodně předklonit abys udělal stříšku a přitom nezmáčel obsah kešky a logbook :wink:

Když prší a já nemám kde se s keškou skrýt tak snad neloguji ne?

tak ono je to taky o tom jak prší… jestli spíš kape nebo zda leje tak, že jsi mokrý sám na kost :stuck_out_tongue:

No kdyz mam na [cache]GCN5PH[/cache] jeden nalez za pul roku, tak tam nebudu behat kazdych 14 dni, akorat bych zbytecne osoupal panty a tesneni :slight_smile:

Ty možná jo, ale na olomoucku spousta kačerů naprosto v pohodě - bod je bod, no ni?

by me zajimalo jak se to resi u podvodnich kesi … takovy potapec co vyleze z vody, jestli ceka az uschne, nebo to posle nahoru na provazku a aby to za chvili mohl zase dat zpatky :smiley: (kdyz neni moc hluboko)

od mokrého logbooku k potápění se :smiley:

Jojo… a pak naběhne "vostrej owner" a zruší ti log na netu, "páč nejseš v lokbůku" :smiley:

DNF: "keš sem měl v ruce, ale nemoh sem logovat, páč pršelo" - jo, tak za ten dám lízátko, kdo mi ho ukáže :smiley: :smiley:

Druhej clovek co dela destnik a nebo destnik rovnou… Ale jak si stezujes v jinem vlakne. Ohledy se zrovna moc nenosi. Tohle jsem zatim nemusel resit, to ze obcas nemam tuzticku resim fotkou kesky a zatim mi nikdo log nesmazal.

Uz vidim, jak nekdo nezaloguje kes x set km od HC, protoze zacalo prset. Tomu snad ani ty neveris. A vsadim si, ze takovou kes by logoval kazdy. ;):wink:

jsem druhý extremista… za lehkého deště jsem logoval multinu co je 0,16 km od mých HC :smiley: