V posledních dnech a týdnech se mi několikrát stalo, že jsem nalezla keš ve skupenství kapalném. I osvědčené a těsné krabičky (filmovky, Lock&Lock, PET obsahovaly nacucanou houbu místo logbooku. V poslední době bylo té vody opravdu hodně.
Kolegové kačeři: Věnujte prosím důslednou pozornost a pečlivost uzavření a uložené keše, je dobře že jste ji odlovili a stejně důležité je aby ji mohli odlovit logovatelnou i další. Pokud naleznete mokrou keš, napište to nejen do logu, ale hlavně také log Needs Maintenance s žádostí o údržbu.
Kolegové owneři: Zejména tam, kde nemáte nálezy denně a tudíž nemáte zprávu jak vaše keš vypadá třeba 14 dní, zkuste si prosím najít chvilku a provést kontrolu. Voda se mnohde dostala do pixel kde bych to nečekala. Mokrého logbooku je jen škoda, ale plesnivý je humus.
by me zajimalo jak se to resi u podvodnich kesi … takovy potapec co vyleze z vody, jestli ceka az uschne, nebo to posle nahoru na provazku a aby to za chvili mohl zase dat zpatky (kdyz neni moc hluboko)
Druhej clovek co dela destnik a nebo destnik rovnou… Ale jak si stezujes v jinem vlakne. Ohledy se zrovna moc nenosi. Tohle jsem zatim nemusel resit, to ze obcas nemam tuzticku resim fotkou kesky a zatim mi nikdo log nesmazal.