Monitorovani navstevniku meho profilu

Ahoj,
vytvoril jsem aplikaci GSBuilder (vice viz vlakno http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=9909&sort=&rowstart=0) na generovani statistik do profilu na geocaching.com. Nyni uvazuji o pridani nove funkcionality, ktera by byla schopna generovat statistiku o navstevnicich meho profilu (pocet navstev za den/tyden/mesic a tak). Jsem schopen zjistit i login navstevnika, takze tato statistika by mohla byt docela zajimava, ale nez se do toho pustim, chtel bych se zeptat na vas nazor z hlediska etiky / pravidel geocaching.com a tak. Na jednu stranu vsichni vime, ze na Internetu se o nas vsech shromazduje spousta dat, na druhou stranu nekdo se muze citit dotcen, pokud se jeho login objevi v mem profilu mezi seznamem poslednich (rekneme tri nebo peti) navstevniku.

Diky za vase komentare a zdravim,

David

A ještě by se hodilo zjistit jestli návštěvník tvýho profilu nosí slipy, trenky nebo tanga…:smiley:

miki6 nosi ruzova tanga :smiley:

Hm, zajimave, aspon se zjisti, zda ma smysl profil udrzovat v nejake podobe. Osobne mi to nevadi, ale radeji bych to udelal tak, at to vidi pouze majitel profilu, ne kazdy.

100% souhlas s Radimeckem

:o dostal jsi mě :), ale na profil jsem ti nekoukal :smiley:

Vygooglil jsem to B)

Anebo vis co? Udelej tam prepinac, kterym si to bude moci uzivatel nastavit a tim presunes tuto "etickou" otazku na nej. :wink: Kdyz to das defaultne na "neviditelny", jeste na to tucnym pismem upozornis a budes chtit odkliknuti nejakeho confirmu, ze to opravdu chce, tak te snad nikdo kamenovat nebude. Mozna trochu slozite, ale tim se nestane, ze by si to nekdo prepnul nahodou.

BTW: Pripadny spor s pravidly GC neresim, tudiz predpokladam, ze to je v poradku, pokud by tomu tak nebylo, bylo by lepe, aby bylo toto neviditelne.