Zdravím vespolek! Nedávno jsem v jedné kešce narazil na TB, který tam ani neměl být. Na jeho původním místě ho kačeři nenacházeli a ocitl se poměrně dost mimo své poslední umístění. Ke známkám nebylo nic připojeno a známka samotná byla vložena v mikro keši Zamecky pivovar v Oslavanech ([cache]GC15CGT[/cache]).
Snažil jsem se zkontaktovat majitele, ale ten neodpovídá ani přes profil na GC.com, ani tady, přes profil na GC.cz.
Máte nějaký nápad co s známkou tohoto TB? Nebylo k ní nic připojeno a z listingu TB nevyplývá zda by něco připojeno být mělo, nebo ne.. Mám jej už nějakou dobu, tak jsem si říkal co sním, jestli ho mám poslat dál nebo dál čekat..
Díky za radu!
Já osobně bych vytiskl Fotku co má Moros na profilu na GC.COM (nemá ji nejhorší), tu bych nějak ochránil před vodou, třeba zaděláním do plastu, tohle bych přidal k TB a nechal tu fotku a TB cestovat. S Goalem najít Morose. Třeba by docestoval a když ne, aspoň by cestoval a proslavoval svého majitele B)
Prohlížeč se lagnul tak se to odeslalo dvakrát. Sry. Jo kdyžtak co sem se díval Morous nemá moc keší nalezených a jesti se neozývá, tak nejspíš s GC asi skončil. Tak jsem asi taky pro to poslat.
Morose primo osobne neznam, ale urcite ho bude znat wympy&spol.
Podle toho, co vim, tak Morose ted cestuje na Madagaskar, veze tam i jeden muj TB, proto asi neodpovida na maily, takze mej kdyztak chvili strpeni.
Ja jeste napisu Wympymu, snad se to vyjasni. Kazdopadne je dobre, zes to tady napsal
morose odjížděl v pondělí na Madagaskar a na Mauricius na ryby a na kešky a když jsem s ním ještě v pátek mluvil, tak říkal něco o svém ztraceném GC nebo TB, takže on asi neví, že se našel. Určitě se ozve, až se vrátí. Myslím, že na tomto travel lizard geocoinu nic neviselo, je to koneckonců geocoin, i když se občas používá jako TB, takže ho klidně pošli dál "jen tak"
Díky všem za pomoc!
Zvášť wympymu za kontakt na Morose. Počkám na autorův návrat z cizích krajů. Prozatím jsem mu napsal, že jsem jeho TB (jeto TB, ne GC nebo LGC) našel.