Motivační geocoin pro kombajnisty a Golden Horns geocoin

Chystám se objednat následující minci http://www.geoco.in/product_info.php?cPath=23&products_id=69. Mám zájem jen o jednu, ale poštovné vyjde mnohem lépe při objednávce tří kusů, případně s jinými mincemi z nabídky. Pokud by někdo měl zájem, ozvěte se.
edit: Přidal jsem pár informací, o kterých mincích má smysl uvažovat. Vše najdete v dalších příspěvcích.

samozrejme slusny vysledek za 24 hodin ale v soucasnosti je platny jiny rekord, Myslim ze neco pres 400 kesi za 24 hodin.

edit: jo opravena hodina na den. :wink:

400 za hodinu asi ne, ale za 24h. Ale stejne to nechapu. To je najít a zalogovat keš každý 3.6 minuty. Myslím, že je to podvod :slight_smile:

toto jeste neni problem, 3,6 minut jeste das. Jinak ted jsem hodil do jineho vlakna odkaz na peknou serii, takze mozna bude ten rekord prekonan. B)B)

Mě přijde i 100 kusů jako šílenost. Co potom psát do logů? 1-2-3-4 :wink:

Koukal jsem, že tam mají ještě lepší geocoin.
Cacherův nejlepší přítel

Pokud byste měli zájem o jakýkoliv jiný produkt z jejich nabídky, dejte vědět. To poštovné je při jedné minci opravdu nehorázné.

Ahoj, mel bych o neco zajem … pisu ti SZ.

Já bych měl možná zájem, jde mi o toto http://www.geoco.in/product_info.php?currency=EUR&cPath=23&products_id=62&osCsid=3f34116a77e7afcc5124801f3c740a5f, nevíte, zda to mají aji někde v ČR, ale sháním tuto barevnou verzi, ta zelenohnědá se mi nelíbý. Tskže pokud někdo víte o českém obchodě, tak napište, jinak bych možná měl zájem, jak by to potom bylo s poštovným?

Měl bych pár připomínek pro případné zájemce. V podstatě se vyplatí koupit 315 geocoin a Golden Horns geocoin, které se jinde nedají sehnat. Ostatní mince jsou zbytečně drahé a dají se určitě sehnat za lepší ceny.

Ještě jsem to propočítával a zjistil následující. Pokud by se našlo aspoň pět zájemců o Golden Horn geocoin, cena by vycházela na cca 230,- Kč.
Přikládám fotku ze stránek obchodu a potvrzuji, že minci jsem jednou našel v cachi a líbila se mi.

Tak už stačí jen čtyři zájemci.

Tak ještě 3,5 :wink: mince. Existuje ve zlatém a stříbrném provedení, u obou jsou však rohy zlaté. Jejich příběh je také docela zajímavý (viz stránky) a v neposlední řadě musím pochválit i moc pěknou ikonu.

Já tu minci samozřejmě mám, pokud chceš objednat tak se klidně přidám. Mám tu Two Tone.

Situace se s příchodem "největšího českého sběratele" rapidně změnila, a tak mi zbývá jen napsat: objednáno, zaplaceno, zamykám.
Díky všem zúčastněným.