Motoristické keše

Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte o bookmark listu, respektive "záložkovníku" obsahujícím keše s motoristickou tematikou či dokonce týkající se motoristického sportu? Nebo jestli mi nemůžete některé takové u nás doporučit. Příkladem je třeba [cache]GC17VG5[/cache] nebo ještě lépe [cache]GCV5EW[/cache], zajímavě vypadají taky keše o Masarykově okruhu http://www.geocaching.com/seek/nearest.aspx?key=masarykuv+okruh&submit4=Go, vim, že existuje i keš věnovaná Michaelu Schumacherovi (ale tu myslim z nerozvážnosti zfušoval nějakej začátečník ;)) [cache]GC12WX8[/cache], apod. Z dalších třeba [cache]GC1GEH6[/cache], [cache]GC1FXDF[/cache], nebo trochu zruky [cache]GCVT56[/cache]. Mě sice zajímají hlavně česloslovenské, ale i hodně zajímavá v zahraničí se šikne.

Pokud by se zadařilo, rád bych tu vybudoval jejich seznam podobně jako je ten s GC v médiích.

Tech musi byt mraky. Tady nase prozatim disablovana [cache]GC13NGV[/cache].

Budeš se divit, ale je jich podle mých zkušeností a pokusů vyhledat podle klíčového slova relativně málo… Díky za Františka, už jsem ho zahlíd, ale ten sem určitě patří!

Dál třeba [cache]GC118EB[/cache], [cache]GC1HJH2[/cache], [cache]GC116AN[/cache] a určitě ještě další… Poraďte někdo prosím!

Tady sou další dvě [cache]GC1C0B9[/cache] [cache]GC1G718[/cache]

Pokud se neco nezmenilo v poslednich dvou - trech mesicich tak z kaceru co maji cca 300 a vic nalezu takovy bookmark nikdo nema.

Ale to víš, že má. Např. zde :D.

Teď jsem si všiml, že má jít vyloženě o moto téma, takže jsem šlápl trochu vedle. Ale snad nevadí, že jde pouze o moto DOSTUPNOST :smiley:

Tak abych se krapet polepšil, přidávám [cache]GC12A3Q[/cache] :D.

Třeba tahle [cache]GCW8B7[/cache] je, přeneseně, také věnována autům. Sice je momentálně mimo provoz, ale to je jen dočasné.

Ve Zline je udelana jedna RZ … viz [cache]GC19Y05[/cache]

Uz tu bylo zmineno nekolik kesi, snad se nebudu opakovat. Tahle je o kolegovi naseho Fananka [cache]GC116AN[/cache] Jinak v Brne byly nejake kese venovane motocyklovym zavodum, konkretne staremu okruhu. Ale to uz se mozna opakuju

Jó a já si celý léto říkám,že jí čapnu,až budu mít cestu přes Kochánky.A když tam mám minulý týden cestu,tak prd !

[cache]GC16MKV[/cache] a [cache]GC16H74[/cache] v Mladé Boleslavi

Severní Morava: [cache]GC1ADZ6[/cache] :wink:

Drive-inky opravdu ne :slight_smile: I když, těch by se určitě našlo víc. Sám se divim, jakej je v tomhle ohledu nedostatek a "volných témat". O jednom z nich vážně uvažuju… (a už jsem na stole začal shromažďovat literaturu pro listing :slight_smile:

Tak jsem se konečně pustil do toho záložkovníku… Během večera tam naházim vše, o čem vím.

http://www.geocaching.com/bookmarks/view.aspx?guid=8906b6f8-20d4-449f-9a48-af2b6377ecf7