Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte o bookmark listu, respektive "záložkovníku" obsahujícím keše s motoristickou tematikou či dokonce týkající se motoristického sportu? Nebo jestli mi nemůžete některé takové u nás doporučit. Příkladem je třeba [cache]GC17VG5[/cache] nebo ještě lépe [cache]GCV5EW[/cache], zajímavě vypadají taky keše o Masarykově okruhu http://www.geocaching.com/seek/nearest.aspx?key=masarykuv+okruh&submit4=Go, vim, že existuje i keš věnovaná Michaelu Schumacherovi (ale tu myslim z nerozvážnosti zfušoval nějakej začátečník ;)) [cache]GC12WX8[/cache], apod. Z dalších třeba [cache]GC1GEH6[/cache], [cache]GC1FXDF[/cache], nebo trochu zruky [cache]GCVT56[/cache]. Mě sice zajímají hlavně česloslovenské, ale i hodně zajímavá v zahraničí se šikne.
Pokud by se zadařilo, rád bych tu vybudoval jejich seznam podobně jako je ten s GC v médiích.
Budeš se divit, ale je jich podle mých zkušeností a pokusů vyhledat podle klíčového slova relativně málo… Díky za Františka, už jsem ho zahlíd, ale ten sem určitě patří!
Dál třeba [cache]GC118EB[/cache], [cache]GC1HJH2[/cache], [cache]GC116AN[/cache] a určitě ještě další… Poraďte někdo prosím!
Uz tu bylo zmineno nekolik kesi, snad se nebudu opakovat. Tahle je o kolegovi naseho Fananka [cache]GC116AN[/cache] Jinak v Brne byly nejake kese venovane motocyklovym zavodum, konkretne staremu okruhu. Ale to uz se mozna opakuju
Drive-inky opravdu ne I když, těch by se určitě našlo víc. Sám se divim, jakej je v tomhle ohledu nedostatek a "volných témat". O jednom z nich vážně uvažuju… (a už jsem na stole začal shromažďovat literaturu pro listing