Legend jiz od 4500 kc. A to se vyplati :-))
http://www.mountfield.cz/jazyky/cz/akce/navigace_zdarma/index.html
Legend jiz od 4500 kc. A to se vyplati :-))
http://www.mountfield.cz/jazyky/cz/akce/navigace_zdarma/index.html
hmm, je k tomu i kablik a vsechno, nevite nekdo?
Tohle mě odpověděli na můj dotaz:
ke kolu dostanete zdarma přístroj GARMIN e-Trex Legend, ve kterém je standardně předehrána mapa světa, která však obsahuje pouze síť dálnic a silnic I. třídy, dále sídla nad 5 000 obyvatel. Dále je v přístroji předehrána mapa České Republiky o velikosti 8 MB. Jedná se o mapu odpovídající papírové mapě o měřítku 1:50 000, tato je však okleštěna od některých bodů zájmu, dále například vrstevnic, některých komunikací a to tak, aby měla již dříve zmíněnou velikost 8 MB a vešla se celá do paměti přístroje. My však dále nabízíme sadu datového kabelu a nejnovější verze mapy ČR TOPO 50 V3 a to za akční cenu 1 490 Kč (běžná cena kabelu a mapy je téměř 5 000 Kč). Tato verze mapy je v současné době nejlepší outdoorovou mapou v digitální podobě pro ČR, velikost cca 56 MB, 70 000 bodů zájmu atd.
To je neprijemne …
kabel samotny by mel stat, co jsem se dival, 1100, pripadne 1400 …
ale zas kdyby se podarilo tak za 1500 prodat to kolo:)
Nevím, jestli nekecali, já mám zase oficiální informaci, že ta mapa není V3 ale V2, ta nová ještě není. Patrně jde o výprodej skladových zásob staré mapy podobně jako u toho Legenda.
ale někde jsem četl, že ta verze 2 má asi kolem 29 MB kdežto tady výslovně píší, že tahle má 56 MB
MApa TOPO50 v.2 má 56 MB, mám ji.
Tak jsme doma, buď informovali chybně a jedná se o V2 nbeo těch úprav ve V3 není tolik aby to mělo vliv na celkovou velikost.
c:\Garmin\FAMILY_578
Total space occupied:
42 391 395 bytes in 162 file(s),
takze asi tak =) tolik ma adresar s img soubory
V2 má podle mapsource 36MB, V3 má podle mapsource 39MB, nebo 56MB včetně routovacích informací. V3 nemá na rozdíl od V2 oddělený výškopis.
A po kolika ma V3 vrstevnice ?
Po 25m
A ještě jedna změna V3 oproti V2. Zatímco V2 měla tuším ještě jednu registraci pro případ ztráty nebo odcizení, u V3 je výslovně uvedeno, že je v těchto případech nutná koupě nové licence.
Hmm, tak jsem narazil na jednu nesrovnalost. V manuálu se píše, že v případě odcizení nebo ztráty přístroje je nutné zakoupit novou licenci mapy s násleným odkazem na Licenční podmínky. V licenčních podmínkách je však uvedeno, že je k dispozici jedna záložní licence pro případ ztráty nebo odcizení.
Tak to je dobra zprava. Dik. Ted jeste kdyby to nekdo protestoval na barevne GPSce, jestli uz je znaceni turistickych v barve…![]()
šmejdi:) Ale těch 25m a routovatelnost jsou přijemná znatelná vylepšení. Ještě ty turistický cesty, jestli jsou v barvě?
Tak v Picodasu dnes ráno kecali že je to V2…
Routuje jen po turistických cestách nebo i po silnicích.
Je silniční síť stejná jako u V2?
V2 se při instalaci přepíše nebo zůstanou obě verze?
Jsou tam vrcholy a geodetické body pořád stejně označeny ikonkou dvojité hory nebo jen bodem? Pokud totiž nelze oddělit výškopis, tak je mapa temito ikonkami přeplácaná a nelze se v ní orientovat.
Existují dvě CD s mountield mapou, jedna V2, druhá V3
routování jsem zkoušel jen v mapsource. routuje po silnicích. podle letáčku routuje jen po dálnicích, silnicích 1. až 3. třídy a uličních plánech. Jinak při tom zkoušení v mapsource mi to do výpočtu trasy zahrnovalo i cesty mimo uvedené.
Silniční síť vypadá stejně, ale zase tak jsem to neporovnával.
pojmenované vrcholy mají kopečky, zbytek vypadá na body.
Jinak ta mapa se mi v čb Vistě zdá při procházení výrazně pomalejší než V2.
V2 a V3 fungují zároveň. Ta ořezaná 8MB mountfield mapa přeplácne V2.
Beda Travnicek se rozhodl ze GPSr proste musi mit KAZDY a hobluje jak jen to jde. Sedel jsem takhle v podvecer na kopecku, kousek od nej jsem chtel neco zamerit kvuli uprave jedne multicache. Sotva jsem vytahl Legenda z kapsy, za lesem se vyritilo letadlo, tezce se hrabalo proti vetru a za sebou tahlo veeeeeliky transparent. Kdyz se trosku otocilo, koukam, ze na transparentu je napsano Ke kazdemu kolu GPS - Mountfield. Letadlo zmizelo nad mesto. Ale nebyl to jen tak nahodny prulet, za dvacet minut bylo zpatky v opacnem smeru… teda Bedo, klobouk dolu.