Možný export keší do Garmin Oregon

Zdravím,
předkládám jednu z možností, jak exportovat keše do Garmin Oregon. Návod berte spíše jako inspiraci. Postup včetně makra si budete muset když tak upravit k obrazu svému.

Postup najdete zde.

Jarda

Jo tato metoda se mi libi a nejlepsi by mi prislo, kdyby se vzal aktualni filtr a makro aby pak kese ve filtru rozdelilo na ty ktere maji zmene souradnice a ty ktere je nemaji a k nastavitelnemu jmenu soubou vyexportovalo 2 soubory jmeno.gpx a jmeno_cc.gpx s odpovidajicim oznacenim kesi. Nevim, ale jestli je jednoduse mozne nacist aktualni filtr a pouzit jej v makru a k nemu pridat tu podminku na Corrected coordinatesb[/b] nebo na not (cc) a vyexportovat.

Tohle chápu. Ale nevím jak udělat filtr ve filtru … :frowning:

Asi se nejak pokusim to obejit tak, ze je po vyberu oznacim user flag a zkusim ten filtr napsat napevno jako user flag + cc a userflag + not cc a kdyz se zadari pokusim se nekde vycist jak s temi nazvy souboru.

To by se mi taky líbilo, ale ono to v tom makru asi nepůjde tak jednoduše. To by se muselo napsat nějak úplně jinak. Já to konečně vyřešil tak, že jsem si ho bez dovelení upravil pro své potřeby a světe div se ono to funguje i po mém laickém zásahu :o.

Toto makro není pevné. Je to jen inspirace. Nemám tam všechny kraje apod. …
Mohl by jsi tu úpravu zveřejnit? Dík.

Pokusil jsem se o úpravu makra ColoradoExportBeta.gsk V1.2.05 (od SnoWake and lignumaqua) s využitím výchozích XiXiho nastavení exportu pro nevyřešené keše: Pojmenované "Export2Oregon NO Child" a exportu pro vyřešené keše kdy je na začátek jména je přidána *. Pojmenované "Export2Oregon NO Child Corrected". Nastavení těchto exportů je popsáno na stránce zde. Je to stránka kam odkazuje úvodní příspěvek tohoto vlákna. Pro výběr keší můžete využít vlastní nadefinované filtry. Vyzkoušejte to. Mě se zatím zdá to takto bude vyhovovat a vypadá, že to funguje.
Je to můj první pokus s jakoukoli úpravou makra pro GSAK, tak buďte shovívaví. Ani programátorem se rozhodně necítím být.

EDIT: Smazano puvodni makro

Tak po nekolika exportech jsem zatim u sebe nenarazil na problem. Prikladam obrazek z nehoz jsou videt moznosti nastaveni v makru. Protoze nejsem autorem puvodniho makra a vyuzivam jen nektera nastaveni, tak nemohu vyloucit, ze nektere kombinace nebudou v poradku. Na obrazku vidite moje obvykle nastaveni s tim, ze filtr volim podle potreby a zapinam nebo vypinam export POI.

Jeste upravene makro: