Gratuluju k překročení magické hranice, která je pro mě ještě daleko za obzorem.
Volfi, moc gratuluju!!! Jseš dobrý a vypadáš na svůj věk i počet ulovených keší skvěle[;)]
Volfi #1000<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Potkal jsem vlka.
Čenichem frkal,
z půllitru srkal
a něco mi plkal.
Nerozuměl jsem mu za mák,
Snad jen, že Volfi je pašák
a ne že se na to vyflák’
prý zalogoval už tuplák.
Nu, vida! To je novina!
Tisícovkařů lavina!
A Volfi je další dětina,
co na tři cifry už jen vzpomíná.
To nám to léto začíná... [;)]
Volfi, upřímná gratulace a obdiv letí k Tobě i zpod Ještědu![:D] Paráda! Jó a na svůj věk a výsledky vypadáš opravdu móóc dobře![;)] Přejeme Ti do dalších lovů neomylnou šipku a radost z každé další kešky![:)][^][G][W][D]
No vida, na volfiho jsem v poeventovych gratulacich uplne zapomnel, pritom jsem jeho pupendo sam videl, ach ta hlava derava. Takze gratuluji ted, at ti to i nadale pekne jde a at stale vypadas na svuj vek tak hezky [:D]
Gratuluji ti k pokoreni magicke 1000, ktera je pro nektere jeste porad hrozne daleko.
tak ja nevim - prasatko, vlk, ale pritom sbira jako drak [:)] gratulujeme
Po osobni gratulaci jeste tato virtualni !!! Volfi je to super. Vitej v klubu.
Velika gratulace k teto dosazene mete. At Ti to jde stale timto tempem.
Jirka
Parada Volfiku, nejhezci z nas vsech, nech sa Ti dari aj dalej [:)]
Uz vite tu novinu?
Gratulujem Volfimu.
Vzdyt uz nasel tisic kesi.
Vsechny kacery to tesi.
Hodne elanu do dalsich kesek preje Anad.
I my ser pripojujeme s gratulaci a s pranim hodne uspechu do dalsich stovek a at te to porad bavi. Dekujeme ti za hezke kese a zvlaste za Piknik
Aaaaaa další milionář, to se nám letos urodilo co pane chocholoušek. Gratulace do pavilonu..
Tak konecne je mezi tisicovkati nejhezci geocacher. Tak te vitam a at te to bavi i nadale.
Gratuluji. I když nevím, nevím. Barba to pupendo nějak odflák, pořádné nebylo ani na druhý pokus, ale číslo je to opravdu hezké.
gratuluju
ne kazdy po tisicovce vypada stale tak dobre[:P]
Blahopřeji k miléniu, které odkrylo další nové obzory. Tak s chutí do jejich odkrývání.
Gratuluji Volfi, ať ti to šlape dál tak dobře!!!
Pupendo jsem sice zmeškal, ale nevadí - ono stejně za chvíli přijde další [:P]! Velká gratulace k magickému číslu!!!
Tak Volfi uz nam prerost do tisicovky, tak to velka gratulace [B]