Mr. Volfi: 1000

Gratuluju k překročení magické hranice, která je pro mě ještě daleko za obzorem.

Volfi,  moc gratuluju!!! Jseš dobrý a vypadáš na svůj věk i počet ulovených keší skvěle[;)]

Volfi #1000<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Potkal jsem vlka.

Čenichem frkal,

z půllitru srkal

a něco mi plkal.

Nerozuměl jsem mu za mák,

Snad jen, že Volfi je pašák

a ne že se na to vyflák’

prý zalogoval už tuplák.

Nu, vida! To je novina!

Tisícovkařů lavina!

A Volfi je další dětina,

co na tři cifry už jen vzpomíná.

To nám to léto začíná... [;)]

Volfi, upřímná gratulace a obdiv letí k Tobě i zpod Ještědu![:D] Paráda! Jó a na svůj věk a výsledky vypadáš opravdu móóc dobře![;)] Přejeme Ti do dalších lovů neomylnou šipku a radost z každé další kešky![:)][^][G][W][D]

No vida, na volfiho jsem v poeventovych gratulacich uplne zapomnel, pritom jsem jeho pupendo sam videl, ach ta hlava derava. Takze gratuluji ted, at ti to i nadale pekne jde a at stale vypadas na svuj vek tak hezky [:D]

Gratuluji ti k pokoreni magicke 1000, ktera je pro nektere jeste porad hrozne daleko.

tak ja nevim - prasatko, vlk, ale pritom sbira jako drak [:)] gratulujeme

Po osobni gratulaci jeste tato virtualni !!! Volfi je to super. Vitej v klubu.

Velika gratulace k teto dosazene mete. At Ti to jde stale timto tempem.

Jirka

Parada Volfiku, nejhezci z nas vsech, nech sa Ti dari aj dalej [:)]

Uz vite tu novinu?

Gratulujem Volfimu.

Vzdyt uz nasel tisic kesi.

Vsechny kacery to tesi.

Hodne elanu do dalsich kesek preje Anad. 

I my ser pripojujeme s gratulaci a s pranim hodne uspechu do dalsich stovek a at te to porad bavi. Dekujeme ti za hezke kese a zvlaste za Piknik

Aaaaaa další milionář, to se nám letos urodilo co pane chocholoušek. Gratulace do pavilonu..

Tak konecne je mezi tisicovkati nejhezci geocacher. Tak te vitam a at te to bavi i nadale.

Gratuluji. I když nevím, nevím. Barba to pupendo nějak odflák, pořádné nebylo ani na druhý pokus, ale číslo je to opravdu hezké.

gratuluju

ne kazdy po tisicovce vypada stale tak dobre[:P]

Blahopřeji k miléniu, které odkrylo další nové obzory. Tak s chutí do jejich odkrývání.

Gratuluji Volfi, ať ti to šlape dál tak dobře!!!

Pupendo jsem sice zmeškal, ale nevadí - ono stejně za chvíli přijde další [:P]! Velká gratulace k magickému číslu!!!

Tak Volfi uz nam prerost do tisicovky, tak to velka gratulace [B]