MRAZITKA

venku mrzne tagze balkon poslouzi stejne jako mrazak :smiley:

Co to je za tema? :-DDDD

Kdo byl někdy na koleji, tak to zná, ostatní to vědět nepotřebuji :wink:

no koleji jsem se vyhl, protoze jsem sel s pritelkyni do pronajmu, ale kazdopadne tota skutecnost nam je take znama :slight_smile:

napriklad pri odmrazovani lednice, nebo kdyz se do ni nejaky hrnec nevejde zustava na balkone :slight_smile:

kazdopadne smysl tohoto tematu mi prijde jako pekny pondelni vtip kdy jsem nas… jako kazde pondelni rano :smiley:

To je opravdu důležité oznámení ohledně geocachingu… :frowning: Asi založím téma "DEN" s textem "vyšlo slunce, tagže je ráno" :frowning:

Vtipné. Bohužel, kdo měl tu "smůlu", že strávil víkend v přírodě a ne u počítače, tak nepochopí. Mě to pobavilo!

To bude ono, já víkend trávil tady: [cache]GC1KVVN[/cache], takže to asi opravdu nechápu :slight_smile:

Copak Mrazitka, ale jmelí… Všimli jste si co se letos urodilo jmelí?
Strašně, v korunách stromů to vypadá jako nějaká orlí hnízda.
A vítě, že jmelí je cizopasník?

Tož to by mohly tržní ceny podstatně klesnou.

Každopádně, pod jmelím se hezky líbá :stuck_out_tongue:

Copak jmelí… ale JMELÍ!

Přesně to sem chtěl napsat :smiley:

po te co mi to tu kdosi zaspamoval stim ze tema razitko a text byl naka sleva na razitka mi prislo mrazitko jako lepsi jak ta nabidka razitek :slight_smile:
PS slunce zaslo asi je noc a mel byhc jit spat :slight_smile: brouuuuuuuuuuuuuuuu:p:p:p:p:p:p:p

jinak toho jmeli je fakt hodne chcete nekdo dovezt

jo jeste jmeli je prej jedovaty tak nejiiist :slight_smile:

náhodou, z listů jmelí se připravuje odvar na snížení krevního tlaku, takže sice nejezte, ale vařte a pijte, cítíte-li potřebu snižovat tlak :slight_smile:

edit, zas mi to schovalo smajlíka, chjo…

To sem nevedel no ale radsi bych to stejne neskousel :slight_smile: