Při pročítání vlákna s podivuhodnými osudy kešek jsem si všiml, že spousta z nich byla založena nováčky, kteří nalezli pár keší a pak s GC praštili. Začal jsem přemýšlet o tom co se děje s tzv. mrtvými účty na GC.COM Jsou tyto účty trvalou součástí databází, nebo se po nějaké dlouhé době mažou?
Smazat je nelze, protože by se ztratily jejich logy případně kešky, které mohou být v provozu. V databázích něco vymzat není jen tak, musí se člověk podívat i na další vazby.
Možná jsou jejich účty nějak zablokovány, ale to by moc nedávalo smysl, protože by si z hlediska kapacitního stejně nijak nepomohli.
na GC.COM se NIKDY NIC NEMAŽE, vše se pouze ARCHIVUJE (tj. zmízí to z očí, ale v databázích to zůstává - cache, logy, obrázky…)
speciálně mrtvé účty evidentně zůstávají aktivní. copak jste nikdy nenarazili na cache, jejíž autor se na gc.com rok nepřihlásil? dokud taková cache bez potíží funguje, nic se neděje, maximálně časem přetéká popsanými logsheety. jakmile se s ní něco stane, je to problém, protože se není koho dovolat kvůli kontrole, údržbě, disablu, archivaici - většinou to dopadá tak, že neúspěšní nebo znechucení (kvůli bordelu okolo atp.) hledači si několik měsíců do logů stěžují až ji reviewer archivuje
Spravne, nic sa nemaze. Vsetko sa archivuje. Bezne sa za neaktivny povazuje ucet, ake nie je aktiita nad 6 mesiacov. Potom ide cache adoptovat aj vynutene. Takze ak narazite na taku cache, tak ma kludne upozornite a bud skonci v archive alebo ju moze niekto adoptovat. User ale o tom musi dostat odomna spravu a musim mu nechat 4 tyzdne na odpoved.
No já když jsem se registroval, tak můj původní nick BoTL nešel použít, tak jsem si tam vložil ty tečky. Když jsem se pak koukal na obsazený nick, tak byl registrovaný v květnu 2006 a poslední návštěva tuším v srpnu 2006. a v profilu jsem si nevšiml žeádného logu nálezu ani ničeho jiného.