Ms Excel - Garmin text parser (makro pro úpravu češtiny)

Dneska při hledání toho, jak přeložit jednu položku v menu jsem našel príma program. Vyzkoušel jsem jej a funguje. Doporučuji těm, kdo nejsou spokojeni s češtinou v GPS Garmin a chtějí si ji jednoduše upravit ke svému obrazu.

Více zde: http://www.path.cz/forum/viewtopic.php?f=20&t=1092

Cestina je tady k dispozici jak pro Oregon tak i pro Dakotu… proč další překlad? Není lepší doupravit to co už je hotové?

sobiku, sobiku…
Stáhl sis to a prohlídl? Asi ne, protože jinak by jsi takovou kajakovinu nenapsal. To není čeština, ale makro do excelu pro úpravu češtiny. Veř mě, že pořádná čeština na oregon x50 fw. 3.61 beta a novější tady není. Sám používám tu od Hunta určenou pro oregon x00 a pokud víš, tak 450ka i 550 má jiný funkce, který prostě přeložený nejsou. Doteď jsem to upravoval v texťáku a šlo to, ovšem tohle je naprosto luxusní nástroj. Už jen proto, že pomocí něj můžeš do excelu těch češtin nahrát hned několik a vybrat si s každýho překladu co se ti nejvíc líbí, popřípadě si to jednoduše upravit podle sebe. Nemusíš nikde hlídat žádný tagy a pod. protože tohle ti všechny značky při exportu doplní samo. A třeba vyhledávání jednotlivejch origo výrazů v texťáku je fakt vopruz, oproti tomu, pokud jsi už někdy něco hledal v excelu, tak to je daleko rychlejší.

Stáhnul, neboj…