Dneska mě pobavil jeden log z Nebílovského ME… :D:D:D
http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=b379d352-caf6-45a1-b929-4f48360e0ee5
Asi zejtra začnu logovat tuto: Muj kámoš jel do Brazílie a tam odlovil v Riu tuhle tradičku. Takže díky a zase někdy příště :D:D:D:D
Masakr motorovou GPeskou …
FISATA
září 16, 2011, 11:21odp.
2
Pepa jede! Mám tetu v Kolorédu, asi si taky nějakou tamní lognu.. B)
Pěkné… asi na jasně na smazání
Lonos
září 17, 2011, 5:56am
4
Prijde mi to jako nepovedeny WN…
Tak přesně tenhle log mě předevčírem taky dostal:D
Třeba je to nějaká rodinná hra - příště půjde i on a zaloguje se sestřenice…
Smogeo
září 17, 2011, 7:10am
6
proběhl nějaký pokus o kontakt s žádostí o vysvětlení před postavením na pranýř?
Jestli ne, … jestli ne, tak mě je to srdečně jedno Hlavně že je sranda a je na koho plivat
Hlavne, ze mate zase koho probirat.
for geo.scorpions: Vubec nechapu, proc to tu uvadis na foru…Chces byt zajimavy?..
Popina
září 17, 2011, 7:58am
8
to vin-lin: +1. Jsou hotoví z toho, že si nějaký patnáctiletý děcko zalogovalo event, kde oni nebyli a proto nemohli mít o bodík víc. Geocaching hraje každý za sebe a pokud neničí krabky, tak mě je celkem jedno, že loguje na netu na cachích, kde nebyl.
To Geo.Skorpions
… odpusťte jim, neb neví co činí a píší… :D:D:D
A proc by to tu neuvedl? Me to prijde taky docela vtipny I kdyz samotne vlakno je zbytecne, vlakno vtipy o geocachingu uz tu mame
ilex2
září 17, 2011, 10:24am
12
… a nemohl se přepsat a místo Write note zvolit Attended? …:o
taky mě to napadlo - později;)
LudekV
září 17, 2011, 6:00odp.
14
Však už to je opravené na WN. Konec diskuse.
Nevím, jak by dosáhl tímto zveřejněním své publicity, prostě nás ostatní pobavil a rozptýlil, no. Stane se
Taky jsem viděla na eventu, kde jsem byla já, že se někdo omlouval logem účasti o své absenci
mishiczka1 napsal/a:
Nevím, jak by dosáhl tímto zveřejněním své publicity, prostě nás ostatní pobavil a rozptýlil, no. Stane se
Taky jsem viděla na eventu, kde jsem byla já, že se někdo omlouval logem účasti o své absenci
No je to owner té taškařice… btw Radku, zamkni to…
eSPeee
září 17, 2011, 10:05odp.
17
Vždyť tam má "posted a note"… Tak co z toho děláte za vědu?
This entry was edited by Aqualung Reviewer on Saturday, 17 September 2011 at 15:31:38 UTC.
Je nick Pepa96 v logbooku? Pokud ano, pak má právo zalogovat. Pokud ne, pak nemá. Nic víc k řešení tu nevidím.
Ano, opravil jsem to, podle mého jde jen o omyl a chybně uvedený typ logu. To mně víc vadí, když začátečníci používají namísto found need archive