Multi stahování GPX geocaching.com

Dobrý den. Zaplatil jsem si Premium účet na geocaching.com abych mohl stahovat formát GPX. S tím není problém , ale nějak jsem nepřišel na možnost jak stáhnout po výběru destinace více keší najednou.
Když zadám radius cca 25 mil od souřadnic, tak to vyhodí 68 keší ale stahovat jednu po druhé mě přijde morbidní.

Na jejich webu jsem toho vzhledem k absenci EN jazyka z mé strany mnoho nenašel a google mě také oblažil výsledkem převážně v EN jazyce.

Poradí mě někdo jak na to??

Děkuji

Ahoj,
zkus tohle: http://wiki.geocaching.cz/wiki/PocketQuery
Je to tam popsano … lepe to snad ani nejde.

Popr., mas-li moznost, pisni mi zejtra pres den na icq, v ramci cas. moznosti se ti pokusim poradit…navest te krok po kroku.. nebo napis majla.

V "Your Profile" vlevo pod "Premium Features" je položka "Build Pocket Queries"

Klikni na ni a dej "Create new Pocket Query"
Potom už jen vyplň co potřebuješ.

Ahoj. Jeje to je perfektni. No kdyz ja ani nevedel pod cim to hledat. Jak to spravne nazvat. Kouknul jsem na wiki uz jen z G1 ale i tak me to prijde velice srozumitelne. Diky za tipa.

Tak jsem s tím trochu bojoval, ale už je ok.

Jen pro doplnění. Po kliknutí na "Your Profile" v levém menu jsem položku "Premium Features" vůbec nenašel. Zato jsem se k cíli dopracoval jinak. Možná jsem slepouš, nebo mohli změnit strukturu stránek.

Levé menu klik "Your Profile" . Hlavní obrazovka klik "Member Features" .
Nadpis "Your Membership Details" a pod ním , nadpis třetího řádu"Pocket Query Generator". Hned pod ním klik "Click here ".

No a byl jsem konečně tam.

Díky oběma za návod a nakopnutí.

Tak tohle presne jsem potreboval. Vsichni o tom mluvili a ted konecne vim, kde se to dela, ale na co jsem neprisel je jak se dostanu k tomu vygenerovanemu .zipu.

poradite mi prosim,

navic to pise Last Generated - Never, coz je asi take spatne - nevim, kde jsem udelal chybu

never -> jeste se to nikdy negenerovalo. jak je u PQ na gc.com napsany - generuje je cas od casu extra masina a posle to mejlem, plus se ted objevi v zalozce ‘Pocket queries ready to download’

Ono je to ale vpravo, ach ty strany…

A jak rychle Vám to chodí? Mě se zdá že snad jen jednou za den. Dá se to nějak urychlit? Jak to udělat aby přišel hned?

Cca 1 minuta.

Vytvoř si kopii toho PQ, které chceš mít rychle, zaškrtni, že dneska a za chvilku to máš.

Tak nevím, co dělám špatně. Vztvořím PQ, zaškrtnu neděli a
Uncheck the day of the week after the query runs
No a už čekám 20 minut a nic.:frowning:

A ostatni parametry jsi si nastavil? POcet kesi, polomer kruhu ktery se bude stahovat, stred kruhu…??

ano. toto vše mám. Napíše mi to i že je najitých např. 190 keší, ale jinak nic se neděje

No obcas to trva, to se neda nic delat. Taky si ohlidej cas u nas a na serveru, ber v uvahu casovy posun. Coz by ted ale melo byt OK.
No a kdyz hodne pospicham, tak se mi osvedcilo neco v nastaveni PQ pozmenit a zase to vratit zpatky, proste znova ulozit nastaveni…obvykle pak kes dorazi behem chvilky :slight_smile:

Takze kdyz na to cekam 3. den, tak je neco spatne, ze :o), ale co?

nechapu, ted me to vygenerovalo za 1s :o(