Dobrý den. Zaplatil jsem si Premium účet na geocaching.com abych mohl stahovat formát GPX. S tím není problém , ale nějak jsem nepřišel na možnost jak stáhnout po výběru destinace více keší najednou.
Když zadám radius cca 25 mil od souřadnic, tak to vyhodí 68 keší ale stahovat jednu po druhé mě přijde morbidní.
Na jejich webu jsem toho vzhledem k absenci EN jazyka z mé strany mnoho nenašel a google mě také oblažil výsledkem převážně v EN jazyce.
Ahoj. Jeje to je perfektni. No kdyz ja ani nevedel pod cim to hledat. Jak to spravne nazvat. Kouknul jsem na wiki uz jen z G1 ale i tak me to prijde velice srozumitelne. Diky za tipa.
Jen pro doplnění. Po kliknutí na "Your Profile" v levém menu jsem položku "Premium Features" vůbec nenašel. Zato jsem se k cíli dopracoval jinak. Možná jsem slepouš, nebo mohli změnit strukturu stránek.
Levé menu klik "Your Profile" . Hlavní obrazovka klik "Member Features" .
Nadpis "Your Membership Details" a pod ním , nadpis třetího řádu"Pocket Query Generator". Hned pod ním klik "Click here ".
Tak tohle presne jsem potreboval. Vsichni o tom mluvili a ted konecne vim, kde se to dela, ale na co jsem neprisel je jak se dostanu k tomu vygenerovanemu .zipu.
poradite mi prosim,
navic to pise Last Generated - Never, coz je asi take spatne - nevim, kde jsem udelal chybu
never -> jeste se to nikdy negenerovalo. jak je u PQ na gc.com napsany - generuje je cas od casu extra masina a posle to mejlem, plus se ted objevi v zalozce ‘Pocket queries ready to download’
No obcas to trva, to se neda nic delat. Taky si ohlidej cas u nas a na serveru, ber v uvahu casovy posun. Coz by ted ale melo byt OK.
No a kdyz hodne pospicham, tak se mi osvedcilo neco v nastaveni PQ pozmenit a zase to vratit zpatky, proste znova ulozit nastaveni…obvykle pak kes dorazi behem chvilky