MULTINA na 2 DNY v Čechách

Ahoj kačeříííí, slíbil jsem mladýmu Hmyzákovi nocleh pod širákem a hledám nějakou pěknou multikešu tak do 100 km od Prahy - na dny procházku. Neporadíte mi někdo, pěkně prosím?? Díky všem, kdo podnítěj..

není to zrovna multina, ale máte tu sérii tradiček a mysterek co se dělaj v terénu kolem Hracholuské přehrady… když to obejdete kolem dokola, tak to na 2 dni asi i bude…

[cache]GC12A0Z[/cache]:wink: Čerstvé dojmy a klíšťata mě ještě neopustily B). Vřele doporučuji (bez ironie). Na kole jde za den, v podstatě všechno je ale mimo civilizaci a mimo asfalt.

velka husi cesta [cache]GCM443[/cache]

AHOJ PSE, koukám vypadá to na pěknej zážitek - budu o ní přemýšlet :slight_smile:

Díky za doporučení, obě vypadají moc pěkně, kdyby ještě nějaká doporučení, budu rád!!

Slysel jsem doporucovat [cache]GCZ39R[/cache].
Nebo z vlastni zkusenosti cokoli ze serie Manetinske Hvozdy: [cache]GC123GX[/cache], [cache]GC13WC2[/cache] a pobliz serii 3 cachi + bonus Ztraceni v case [cache]GC1FJ2K[/cache].
No a nebo si vyjet do Brd ci Stredohori a sbirat tradicky, pri tom se da taky nocovat pod sirakem :slight_smile:

GEkone, díky za tip, už jsem si vybral, ale tuhle si dám na watch list a třeba v září.. Díky moc!!

Haggeusi, díky moc, jak jsem psal, už jsem si vybral, ale určitě jí nekdy dáme :-)) mám jí na čumlistu :slight_smile:

Tak jsem to nakonec přehodnotil, vydali jsme se do Českého ráje a dalu Tutínka aFexti. Libovky..