Ahoj,
chci se zeptat komunity, zda je férovější, když archivuju keš a se stejným jménem a tématem udělám jinou a na jiným místě nebo jen ji předělám.
Proč se na to ptám, mám multinu, která je aktuálně disablovaná a chci ji předělat na úplně jinou a hodilo by se mi, kdyby úpravy v listingu nebyly momentálně viditelné, existuje něco jako dočasné zneviditelnění cache pro veřejnost?
Pokud se chceš zeptat komunity, tak jsi to možná měl dát do jiného vlákna, ale..
… dle mého názoru je férovější stávající archivovat a založit novou. Když ji předěláš, nebude to už ta původní a nebylo by to fér pro ty, co už ji našli.
Nevím, proč to tak zásadně řešit. Pokud jde o nějakou zásadnější změnu zadání keše, tj. změna počtu a umístění stage, změna typu keše, posun souřadnic finálky o zásadní vzdálenost, tak jednoznačně archivovat a udělat novou.
Dívám se na to tak jako někdo kdo odlovil původní např. tradicní keš. Pokud bude po předělání mysterka nebo multina a na nových souřadnicích, pak je to pro mne nová keš. Dám tomu nový název, založím novou a je to. Pro majitele to přece nic neznamená… Třeba židovské pece jsou toho zdárným příkladem..
Myslím si, že hlavní při posuzování by mělo být téma cache - pokud je stejné, jen jiné provedení, přepracoval bych původní. Pokud je to "o něčem jiném", pak archivovat a udělat novou.
Presne tak, kdyz se autor vlakna chce zeptat komunity, pak NE v foru Reviewer, slozuici pro komunikaci s reviewery. Vlakno presunuto ze skupiny Reviewer, diky za pochopeni.