Multiny v Brně

o tom si možná popovídáme, jak člověk čeká pár i víc hodin v čekárně

Cokoliv :wink: Nadhoď lokalitu..

Já to pak asi vezmu zpátky kolem řeky do města..mám tam nějaké restíky a finálky.. Přemýšlím, že si do batůžku přihodím brusle..protože celou cestu se jde po dobrém terénu..

Musíš být ráno rychlejší než důchodci ;):smiley:

bych se možná přidal i na ty brusle, ale mám kO kotník, tak nevím, jestli bych to po půl kilometru nevzdal. .. :slight_smile: ale má být hnusně zítra

Říkají 20°C občas přeháňky..ale je pravda, že pokud bude foukat jako v posledních dnech, tak brusle moc nemají cenu.. Rozhodnu se zítra..

Tož co zítra? Přijde někdo? :slight_smile:

Já bych přišel, ale mám to trochu z ruky, však víš ;).
Měl by jít někdo z místních.

Vím ;o) A už se těším na další návštěvu ;)B)
Dnes jsem narazila v jeskyních na něco, co se nám bude hodit při našem putování.. Poslala jsem info na email :slight_smile:

Brňáci jsou zdá se lenošní víc, než jsem si myslela :(:wink:

budu tam

Ok, počítám s tím :slight_smile:

No lenosni, ja si dal vcera mensi odlov na trase do Jablonce nad Nisou a zpatky - celkem asi 30 kousku. Vratil jsem se v 5 rano a sotva lezu :slight_smile:

Dobře..vyjímky se evidentně najdou :wink:
A to je dobře, jinak bych dnes na kraji lesa stála sama..

Nejsou lenošní, jen není moc co lovit…

Jasně.. Ale co je na tom, udělat si výlet někam za město? Nebo společně se vypravit na nějakou vyluštěnou finálku..?

V Brně je velké procento studentů-kačerů takže, nevím jak ostatní, ale já nyní finišuji ve škole, a na keše, nemám vůbec, čas…nicméně o prázdninách zřejmě nebudu dělat jiného. :slight_smile:

Vždyť zkouškové je ten pravý čas na luštění mysterek :D;)
Jít se ven provětrat k pokladu od soustavného učení je potřeba :wink:
Ale ano, máš pravdu..taky teď nemám moc času..

nepodniknem zas něco?

v pátek je Noc kostelů, to je taková jedna 20 stages multina s razítkama :wink:

Stačí říct co a napsat kdy a kde :slight_smile:

Co třeba GC206Z7 (nemám vybavení) a následně GC28BKF, případně nějaké tradičky okolo, kdo nemá :wink: