Musim mit event na watchlistu, abych dostal announcement?

Musim mit event na watchlistu, abych dostal announcement?
Jedna se mi napr. o nedelni skorapky, ktere mit na watchlistu je ponekud obtezujici pri poctu prihlasujicich/poznamkujicich kaceru, ale na druhou stranu bych se rad dozvedel, jak to vypada s vyskou vody v Certovce.
Jinak vsem preju kraaasnyyy svatky!

Stačí Will attend

Ne, Announcement se posílá automaticky všem kdo mají logovaný Will Attend. Tedy i případným náhradníkům.

Jen bych doplnil předchozí odpovědi.
Announcement je jedna z novinek po řadě updatů na GC.com, který hodně zjednodušil hromadné informování účastníků eventu, takže již není třeba mít event na watchlistu. Bohužel někteří pořadatelé eventů s tím ještě neumí pracovat a stále píší organizační věci formou "write note".
Pokud tedy chceš mít naprostou jistotu, že ti neunikne žádná informace o eventu, tak si dej "watchlist"… i když jak bylo napsáno, u skořápek by to bylo za trest :slight_smile:

Z vlastní zkušenosti vím, že se pošle i těm, kteří se zalogovali "will attend" a pak se odhlásili se smazáním logu. Prostě jak jsi jednou "zawillovanej", tak ti a announcemen dorazí B)

Jj, to, ze announcement chodi dal i kdyz jsem will attend smazal, jsem uz hned na zacatku zprovozneni tehle ficury hlasil jako bug ve feedbacku. Dodnes bez reakce. :frowning: