My Finds na GC

Od včerejška se snažím zařadit do fronty tlačítkem My Finds. V poslední době se to často podařilo až na 3. až 5. pokus.
Od včerejška to však nejde vůbec (na třech různých počítačích a v IE i Mozzile).
Máte někdo podobnou zkušenost nebo nevíte čím to může být? Jsem PM dva roky a vždy to fungovalo.

Jo tak přesně tohle jsme včera řešili také. mačkal jsem asi 3x a stále nic až najednou dnes kolem 10té hodiny mi najednou My Finds přistáli v mailu. Tak nevím co stím provádějí…

btw: viz téma MyFinds o pár kolonek níž…

To znamená, že My Finds přišly i když tlačítko nezměnilo svoji barvu? To mi totiž není jasné, zda ji změní až když soubor vygenerují, nebo když je zařazeno do fronty. Vždy to bylo hned.

Přesně tak tlačítko beze změny a přesto přišlo… Teď už je tlačítko zašedlé, takže zase až za týden…

Měl jsem včera stejný problém, ale tlačítko na generování MyFinds se zneaktivní až když je vygenerovaný soubor opravdu odeslán, to jsem již vypozoroval.

Pokud klikneš na tlačítko, tak zešediví hned a zařadí tvůj požadavek do fronty nad limit 5 PQ. Další pokus zase za týden…B)

Tak to přišlo za 31 hodin :frowning:
Zamykám