My Finds PQ nefunguje - odpověď Groundspeaku

Nevím proč, ale už třetí den se marně pokouším spustit My Finds PQ. Tlačítko "Add to Queue" je normálně aktivní (Last Generated 1/5/2009). Když na něj kliknu, stránka se mi znovu načte, ale tlačítko zůstane aktivní a nic se nestane. Frontu pro dnešní den mám prázdnou, takže v tom by problém být určitě neměl. Nevíte co s tím?

Ahoj posmero. Popisu ti mou osobni zkusenost pri generovani "Add to Queue" meho "My finds" v sekci "Build Pocket Queries".
osobne musim na to tlacitko mackat nekdy i 10x nez se pozadovana instrukce provede. Mozna je to zpusobeno nejakym vnitrnim nastaveni IE (aktualizace stranek). Nevim ale kdyz vytrvam, vzdy se po chvilce podari. Stupidni rada, ale lepsi nemam :wink:

Zkus jiny prohlizec - ve FF jsem tento problem nikdy nemel :slight_smile:

Jsem to teď proklikal asi 20x ve Firefoxu3 i IE6 a nic se neděje krom toho, že se reloadne stránka..
A přitom před těmi 3 týdny to šlo hned napoprvé. Nemůže být nějaký problém v Cookies nebo já nevím čem?

Nevzdávej to! Já se k tomu také musím většinou proklikat - třebas 30x, nevím, kde je chyba :frowning:

Moje zkusenost je takova, ze tlacitko sice zustane "aktivni" ale za chvili soubor prijde a jakmile je v mailu, tlacitko se stane sedivym a neklikatelnym. Usuzuji z toho, ze samotne stisknuti spusti generovani souboru z jejich databaze a teprve az soubor odeslou, zmeni se stav tlacitka. Problem muze nastat s nekterymi ceskymi mailovymi schrankami, kdy treba maily na centrum.cz (ted i atlas.cz) chodi rychlosti ceskeho postaka (dva tri dny nic neni) takze doporuceni: gmail to jisti! :slight_smile: konec reklamy :slight_smile:

Tohle se mi děje (FF3) normálně a nechává mne to chladným. Většinou zmáčknu jednou, stránka se refreshne, ale tlačítko je stále aktivní. Už neklikám. Server na generování PQ má zřejmě co dělat a negeneruje tak MYFinds ihned, ale se zpožděním a až v tu chvíli znepřístupní tlačítko. Takže IMHO je úplně jedno, jestli mačkáte jednou nebo až do aleluja. zkrátka nenechte se mást či děsit, i jedno zmáčknutí stačí, přestože se jakoby nic neděje.

//ha, pozdě… :slight_smile:

Musím potvrdit, že je to přesně tak, zrovna jsem to vyzkoušel. Takže pro příště budu šetřit prst na spoušti :D:D:D

Ja to ted vyzkousel (Mam IE 7) a slo to na prvni stisknuti a mail prisel behem 10 vterin.

Mám stejnou zkušenost. Je to zřejmě uděláno, jak zde někdo psal - PQ se zadá na jiný server k vygenerování a tlačítko se zešediví, až server odpoví, že to přijav/vygeneroval.

Obvykle také opakuji mačkání a reloadování stránky :slight_smile:

Hmm.. tak to jste šťastlivci, protože já to zkusmo mačkám už třetí den ve Firefoxu i IE (dokonce jsem to pro jistotu zkusil i na jiném počítači) a nic se neděje - tlačítko stále aktivní, mailem nic nedošlo. Zkusil jsem i vygenerovat jinou PQ (Create a new query) a to došlo bez problému.
Tak už nevím..

Zkusil bych take zkontrolovat slozku se SPAMem. Predevcirem jsem napr. zjistil, ze Gmailovsky spam-filter bere i lecos co nema a to jsem ho leta povazoval za nejlepsi co je.
jozin.cz

No - a nemáš na ten den už naplánováno maximální počet (tedy 5) automaticky zasílaných PQ ?

Právě že ne. Jak jsem už psal, to jsem kontroloval jako první, např. pro dnešek mi ještě zbývají 4 PQ a stejně to nefunguje :@
Spam jsem taky kontroval, samozřejmě že nic a navíc si myslím, že kdyby to My Finds PQ odešlo tak by se to tlačítko zneaktivnilo (bylo by šedé a nefunkční). Já ho mám aktivní, ale můžu si mačkat jak chci a vždy se akorát refreshne stránka.. asi nějaká krpa na straně Groundspeaku..

Stále mi to nefunguje, zkoušel jsem v pátek psát na [email protected], ale doteď žádná odpověď.
Tak nevím jestli Groundspeak na mě kašle anebo píšu na špatnou adresu, neporadí někdo mail, na kterém reagují?

Řekl bych, že problém na straně GS bude větší, protože blbne i odesílání emailů přes profil, pravidelné denné posílání PQ už 4 dny nefunguje jak má - kolegovi třeba už 3 dny nepřišlo - a my PQ vygenerovat nejde…

Dávám jim čas do pondělí a pak jim napíšu nepěkný email - čistě ze zásady, že když si něco platím, tak chci aby to fungovalo :smiley:

Oni ragují, až když jim napíšeš tak 4-6 email…

Tak po asi 5 urgencích jsem se dočkal odpovědi:

Že mají problémy a že mám být trpělivý je mi celkem jasné (ani jsem nic moc jiného nečekal), ale co mají na mysli tím ticketem, to se dá někde zadat?

no podle mě je ticket jako by pořadové číslo tvého problému ve frontě. čili něco jak na poště.Přijdeš,zvolíš na mašině proč tam jdeš a vyjede ti číslo a jak to tvoje číslo vyhlásí, jdeš k přepášce. Jestli to jde někam zadat nevím, nejsem premium, ale pokud budeš ohledně tohoto problému kontaktovat znova technickou podporu, udáš číslo tiketu a oni to přepošlou tomu, kdo má tvůj problém na starosti a on si jednoduše vyhledá o co go.

No jasne no - pise "I will need to submit a ticket" cili "budu to muset zalogovat" coz bohuzel neni totez jako "zaloguji to", takze bych mu napsal znova at Ti posle cislo ticketu, protoze bez nej ses nahranej. Vim o cem mluvim, na jednom helpdesku delam. :wink: