My Friends - loga

Vysledoval jste někdo, jak je to s logy ostatních hledačů v záložce My Friends v profilu na GC.COM
U některých loga jsou, u jiných ne, a nevidím zatím žádnou logiku v jejich zobrazování :frowning:

Není to podle nastavené/nenastavené ikonky avataru (Your Avatar:
shown in the forums
v Edit My Profile)?

Jo, asi to tak opravdu bude, právě jsem vyzkoušel u sebe.

Jo, je to ono, nevšiml jsem si, a nejen já, že se to tam zadává 2x.

Mám trochu jiný dotaz.Chtěl bych si zařadit kamaráda mezi My Friends.Ale v žádosti v SZ je dole na stránce "I’m sorry, this user is not currently accepting friend requests."
Pokud mi tu samou žádost posílal on, tak se mi po otevření stránky objevilo:Error Message.The Friend Request is not valid.
Neví někdo v čem by mohl být problém?

No vždyť je to jasné. Daný uživatel má nastaveno že nepřijímá žádosti o zařazení do My Friends. Ty to zřejmě nastaveno nemáš.
Je to zaškrtávací políčko v editaci profilu v sekci Preferences - Friends Requests - Allow Frieds Requests.

To bude asi ono.U mě chyba není,já to zaškrtnuté mám. Dokonce jednoho kamaráda už tam mám, tak mě nenapadlo, že to může mít nastavený každý jinak.
Diky

Já mám jiný dotaz. Mají přátelé ještě jinou funkci, než že se mi pěkně zobrazí pohromadě a já mám přehled, jestli našli víc keší než já? (Očekávám odkaz na Wiki ;))

Jo, máš je pěkně pohromadě a vidíš jak moc jsou lepší :smiley: :wink: