Ahoj, možná by i někoho jiného zajímalo, kde má své trackables. Neporadí mi někdo, případně námět pro programátory maker, jak dostat do jedné tabulky či stránečky seznam trackables s aktuální polohou…
Tohle nabizi primo GC.COM
Tukni v menu po leve strane na ‘My account’, pak nahore uvidis v menu Quick Views polozku ‘Travel Bugs (Mine)’. Kdyz tuknes na to Mine, tak tam mas seznam vsech svych TB a GC, ktery je navic mozno tridit podle jmena, data posledniho logu ci podle vzdalenosti…
Tohle samozřejmě znám a vím o tom… Myslel jsem jen variantu, jak tohle dostat třeba do profilu na jednu stránku se svymi přehledy a bližšími statistikami…
Jen pro doplnění… Mnou položené keše taky najdu na stránce GC.COM v Mine caches, ale existuje k nim makro PlacedStat, které mi je docelazpřehlední na profilu… Tak nějak jsem to myslel…
Zasadni problem je v tom, ze pro kesky existuji GPX (nebo LOC) soubory, se kterymi pak GSAK pracuje. Pro sledovani trackables nic takoveho neni, a proto neni ani v GSAKu jejich podpora…
V GSAKu je položka, jestli keška obsahuje TB nebo ne. Nevím tedy, jestli je to jen jako že ano/ne nebo je tam i seznam těch TB. Pokud by tam byl i seznam TB, pak by šlo udělat někde externí seznam těch svých do nějakého txt souboru a následně makrem prohledávat ty záznamy v GSAKu, kde je TB…
Vidíš Evžene, já říkám furt, že jsi borec!!!B)
Pravdou je, že ty, co jsou ve světě, neuvidím, ale z ČR mám všechny keše v GSAKu. Tak teď ještě někdo, kdy by dokázal vyyplodit malinkaté makro, které z toho udělá tabulku do statistik…;);)
Statistika se z toho težko udělá, protože se nikde nepočítá, kolik nacestoval. Takže se dá akorát udělat tabulka, v jaké keši zrovna je.
Nebo je jinej nápad?
Co mas v promenne $sMyTbCode? A jsou ty TB v GSAKu? Jestlize cestuje po svete, tak ho tam asi nemas a tim padem se nezjisti … To je pak asi spis na PQ a nahrat si to do GSAKu… ???