:-) Mysterka v diskusi na seznamu

http://www.novinky.cz/krimi/233215-zlodej-z-brna-kradl-kola-od-auta-sam-se-chytil-pri-cinu.html

Vlezte do diskuse a …

Zkuste někdo dekryptovat větu pana Žáka.. :slight_smile:

"Našla se nová zábava krást kola řidičům, kteří si všimnou že jim někdo ukradl kolo a nikam nepojedou?"
Není zač.

a co je na tom divného? podívej se na listingy některých owneru a zjistiš že vlastně jen vzniká nový jazyk :smiley: :smiley: to že tomu nikdo nerozumí není podstatné :smiley:
BTW. podobně píšu i já když nekontroluju co mi pise T9(jo jmenuje se to jinak) napíšu slovo a ono si to stejně napíše co chce. pan Michal Žák určitě použil Android predikci…zcela vážně.

Á-ha, já si pořád říkal, co to má společného s bílým koněm. :smiley: :smiley: Jinak pokud si někdo chce dát bodem honorovanou podobnou úlohu na řeči, vysvlečené z pravopisného roucha, pak na Praze 10 je [cache]GC1EFFM[/cache].

Neposmívejme se dysgrafikům. Oni za to nemůžou. :slight_smile:

Ta byla jednoduchá. Úloha hezká, jen ta finálka by mohla být na hezčím místě.

Nemá to být spíše längd? Jinak tedy s tvrzením souhlasím. :slight_smile:

Dobrá je reakce na jeho příspěvek.

"Vystudoval jste pomocnou školu?"

:slight_smile:

Ne všechny "šifrované" výlevy jsou mysterky viz: GCZM6N VODNI ELEKTRARNA DEBR (Traditional Cache) in Středočeský kraj, Czechia created by standa.stakory

Takhle to bude lepší:)
[cache]GCZM6N[/cache]

:smiley:
Nemívám ve zvyku se posmívat, ale tady bych to možná nevydržel a trochu bych si rýpnul. Asi bych autora požádal, aby zvýšil obtížnost této mystery nejméně o půl hvězdičky, neboť vyluštění šifry je opravdu náročné.

"vemte sy tuzku…nekdo sy omilem privlastnil…" tak tohle me dostalo nejvic!!!:D:D:D

Trochu OT, ale nedá mi to:

Pozor na pojmy, dysgrafik je sice ten, co mizerně píše, ale rukou (šrábe jak prase - nejspíš jsem tim taky trpěl, ale vytloukli to ze mě, skoro :slight_smile: ).
Ten co seká hrubky a překlepy je dysortografik.