Mysterky

Ahoj, jsem začátečníci. Objevil jsem nějaký misterky u kterých není šifra. To je mám hledat na zadaných souřadnicích? Např. GCV8QA Pavilon 1891 (Traditional Cache) in Hlavní město Praha, Czechia created by Mel-Man

Děkuji!

Zdar,
to, co jsi sem vložil, tj. [cache]GCV8QA[/cache] je tradiční cache, která se nachází na zveřejněných souřadnicích. Cache, jejichž krabičky bývají jinde než na souřadnicích v listingu, jsou ty s otazníkem (unknown/mystery) nebo ty s dvěmi krabičkami (multi). Před kladením dalších dotazů radno mrknout do GeoWiki
Přeji štastné vykročení :wink:

Pardon, to já samo všechno vím… Vše jsem si pročetl… Dal jsem špatnej odkaz …

Aááno, zde není šifra a otazníkový znak je zde proto, protože je pro uznání logu udělat něco speciálního, v tomto případě doplnit internetový log fotografií.

aha, děkuji. Už chápu :wink:

Nemáš zač a přeji mnoho úspěchů do budoucna :wink:

No ale aby si se někdy nedivil…jsou i mysterky kde prostě není napsaný nic, co bys měl dělat:-) To je potom celkem problém..například [cache]GC16JN7[/cache]

Koukám, že je příjemně jednoduchá, takže víceméně žádný další komentář nepotřebuje :slight_smile:

No jo. Se šifrou se zrovna nedá dělat nic moc jinýho než dešifrovat.:slight_smile:
A tahle mi po ránu udělala opravdu radost. B)

A teď si představ že tam není napsané vůbec nic! [cache]GC163BA[/cache]

Dobře :smiley: Taková potěší :stuck_out_tongue:

Jeee, to je dobrý :slight_smile: … škoda, že je až někde na severu :wink:

:smiley: Mrknul jsme na ní a zcela úplnou náhodou se mi ji podařilo vyluštit

A teď ještě koukám, že má difficulty 5* ..to je trochu moc, ne???

Týýý brďo, ta je hustá :slight_smile: Hackerská série ovšem přináší své ovoce… B)

A už má i pokračování… :slight_smile:

to ta Qnikova je těžší :wink: už má vyluštěno během asi 2 min :slight_smile:

Tak ta je vážně vostrá:-D nicméně asi 20s a mám vyluštěnou další keš do foroty;) díky aviatiku:-D

… smazán původní příspěvek (řekl jsem víc než jsem musel), podíval jsem se znova a mám to taky!!! Ale ještě nevím jestli pojedu pro tuhle cache 120km od domova…

Jsem rád, že nejsem sám :smiley: