Ahoj.
V dobach kdyz jsem zacinal, jeste za jinych revieweru, nebylo mozne zalozit MYSTERY cache, u ktere k FINALNI krabicce vubec nenavadely souradnice a nenavigovalo se dle GPS. Tzn. slo se napr. podle slovniho popisu cesty, nebo se melo hledat v nejake "oblasti" bez souradnic.
Priklad: "Dojdi na souradnice v listingu a pak jdi po ceste, zahni 5x doprava, doleva, az uvidis hrad tak je ve studni…" nebo jen "je nekde mezi temi tremi vrcholy u kulateho sloupu na obrazku…" apod.
Dnes vznika cim dal vic takovychto cache na ktere se nenaviguje a nehleda pomoci GPS. Jako zastupce bych uvedl [cache]GC2CCT1[/cache]. Opravdu je to PRIKLAD tzn. rozhodne neutocim na tuto cache! Ono jich je opravdu posledni dobou po republice o hodne vic. (A nemyslim tim nocni kde se jde dle "svetlusek"…)
Takze jsem se chtel zeptat, zda s tim, jak se geocaching vyviji a casy se zmenily, uz jsou takoveto MYSTERKY bez souradnic mozne, a muzeme s tim pocitat pri zakladani novych cache.
Jde mi opravdu JEN o Mystry, multi.. ne o Letterbox hybrid - u nej je to i s razitkem jasne definovane.
Dekuji za odpoved.