Na jeden nick lovíme dva a to chceme změnit i zpětně. Jak?

Původně jsem vůbec netušil, kam až naše nadšení pro geocaching povede, takže jsem se zalogoval na můj nick a lovili jsme s přítelkyní společně. Jenže ji již přestalo bavit neustále zůstávat v “mém stínu” a tak by mně zajímalo, jak bychom se mohli rozdělit/přejmenovat. Jde o to, že všechny cache jsme našli společně, u všech jsme podepsaní jako Rudy_Big a Klasika, jenže na netu máme jen jediný účet, a to je ten můj. Dočetl jsem se v hodně starém příspěvku, že snad přejmenování již není možné. Takže asi pouze zbývá, aby si přítelkyně založila vlastní účet. Jenže co s keškama, které jsme dosud našli společně? Dodatečně se zalogovat? Nebo nějak přepisovat logy 148 keší? To je otázka, se kterou si nevíme rady. Předem díky za Vaše názory.

ahoj ostava nepopularna vec (zo strany majitelov listingov, pretoze im bude chodit spusta zbytocnych mailov), a to zalozit novy nick, a prelogovat vsetky nalezy - nieco na sposob - zakladam novy nick, vsetky nalezy som absolvovala s Big Rudym, vasa Klasika :slight_smile:

uz sa stalo viackrat, ze ten druhy si spravil novy nick a znovu zalogoval vsetky cache s textom, kde vysvetluje, co robi a ak to niekomu vadi, tak ze sa mu ma ozvat.

mne to vobec nevadi, nevsimol by som si ani, keby to nevysvetloval. nie je to proti nicomu a verim, ze ani nikto iny nenamietal.

Ano, přesně toho jsem se obával. Nejde mi o čas strávený nad PC, ale spíš o to, že zakladatelům budou chodit e-maily z dávno odlovené kešky a to nám přijde hloupý… no ale… asi to jinak nejde… Ostatně. Ona jich sice pošle kupu, ale na různé adresy, takže jeden, dva mejly nám snad každý odpustí.

tedy děkuji za potvrzení našeho tušení. A jestli budete mezi “vybranými”. tak se Vám náš ústav mými ústy co nejsrdečněji omlouvá :-)))

Myslim, ze kdyz se loguje pres wap, tak maily nechodi… ale nevim, nikdy jsem to nezkousel. tady

edit: href nejak nefunguje, tak tady… wap.geocaching.com

Tak uz i vyzkouseno na vlastni cachi. Mail mi neprisel…

Díky moc :slight_smile:

Jasne ze ne, pokud uvedes url relativne tj. bez pocatecniho textu http:// , tak se dopredu doplni gc.cz (url aktualni webstranky). Takze i pro ostatni-odkazy psat vzdy cele a ne relativne :slight_smile:

Jinak k prelogovavani-ANO, diky bugu, ktery Grounspeak do wapove verze GC zanesl, maily nechodi. Bohuzel to neni jedina chyba wap.verze, pekne to odflakli. Dalsi chybou napr.je, ze se souradnice cachi zobrazuji na wap.verzi i bez prihlaseni, coz je dle podminek Groudspeaku nepripustne :-).

Hmm mam pocit, ze jsem to pri jedne editaci zkousel, ale asi jsem tam pro zmenu zvoral zas neco jineho, jako ze jsem treba ve zmeti otevrenych oken upravu neodeslal nebo nevim :-).

Kazdopadne dik. ted uz to slape.