Nabídka adopce cache

Nabízím k adopci přitažlivou cache GC1FTG5 na ostrově na rybníku v Sudkově u Šumperka. Bylo by škoda ji úplně zrušit.
Současně přetrvávající indispozice.
Děkuji.

Dobry napad dat ji k adopci, skoda jen ze je pro me osobne je tak daleko.

Kruci, zatím ji nemám odlovenou, je tam již dost silná vrstva ledu pro odlov?
Že bych si ji nejdříve odlovil a pak případně adoptoval :wink:

Ne teď vážne - ostrovní keše by bylo škoda, v jednom příspěvku se píše o zákazu vstupu na ostrov, jak je to s tím zákazem?

Možná by jsme se jí s přítelkyní ujali, ale tímhle směrem zas tak moc nejezdíme a tady to vypadá na sabotáže od rybářů,tak aby tam člověk nemusel jezdit obnovovat co 14 dní.
Uvidíme…když tak se ozvu

To by chtělo vymyslet důmyslné maskování na co nebude IQ rybářů stačit :slight_smile:
Na moravu pojedu o víkendu 23/24.1.2010 tak obhlídnů terén.

Ahoj - já bych se jí ujal mám to z domu asi 300m tak kdyžtak napiš

No … já tu keš určitě adoptovat nebudu a zřejmě se nikdy ani nedostatnu k jejímu odlovení, ale zaujaly mě následující repliky:
Listing:

Maxinoha:

Já osobně zatím nechávám bez povšimnutí dvě cache v blízkém ololí, které se také pyšní statusem umístění na soukromém pozemku a deklarovaným ujištěním ownera, že "majitel je informován a srozuměn" …:frowning: … Nechci řešit konverzace viz .. modelový příklad.
ON: co tady děláš
JÁ: něco hledám
ON: tak se seber a vypadni
JÁ: prý je to tady ale domluvené
On: A co jako …
JÁ: no … měla by tu snad být jedna cache
ON: Jo ta pixla … máš to říct hned.. tak se běž támhle podívat, a až budeš odcházet tak řekni…

Takže z mého pohledu je snad i lepší když vím, že majitel nic neví a já se už nějak vykecám i třeba bez nálezu než se trapně dožadovat vstupu
protože ON přece ví.
A nebo lépe … ty pixly tam neumisťovat.
Ale berte to jenom jako názor člověka, který si chodí odlovit tzv. "pro radost" a stačí mu těch 50-60 za rok.

Tak s tím rybníkem je to takhle - majitel je firma moravolen a od něj ho má pronajatej rybářský svaz. to ale neznamená ,že vás může kdejakej rybář vyhazovat. Na rybníce není žádná cedule o tom že je zákaz vstupu na ostrovy a když se budete chovat slušně nemá právo vás kdo vyhazovat. Se místní a bydlím kousek od rybníka a můžu říct že největší bordel dělaj právě rybáři ( jezdí auty do zákazu a častio i na člunech zavážejí nástrahu což je zakázáno) budu rád když se keška obnový:)