Nabídka - CWG Klicnik team (aukce)

Chcete získat CWG Klicnik team a nemáte vlastní na výměnu? Nic není ztraceno! Na podzim bude omezený počet CWG uvolněn k prodeji na www.aukro.cz, kde jej budete moci vydražit. Pozor - existuje pouze jediná edice našeho CWG, žádná další nebude následovat! Pokud chcete zkompletovat svoji sbírku nebo položit základ nové, máte jedinečnou příležitost! Z celkem 50 ks CWG jich zbývá pouze 31!

· Získejte naše CWG v aukci na www.aukro.cz!
· Na podzim 2007 bude v aukci nabídnut omezený počet CWG Klicnik team
· Cena bude určena pouze Vaší chutí a ochotou získat do sbírky unikátní předmět
· V tomto okamžiku zbývá z jediné série, kterou jsme vyrobili ještě 31 kusů, které nemají svého majitele
· Aukce se budou moci zůčastnit i přihazující bez plné aktivace!
· Pamatujte na to, žá žádná další edice tohoto CWG nebude! Kdo zaváhá, ten nebude mít kompletní sbírku!
· První aukce startuje 21.10.2007 ve 20:00 hod. na www.aukro.cz
· V době trvání aukce nebudeme žádná CWG vyměňovat!

Link na aukci: http://www.aukro.cz/item259333965_prodej_sberatelskych_cwg_geocaching.html

Upozornění: dotazy směřujte na email přes profil na gc.com, tuto diskuzi nesleduji.

Kdyz čtu už druhé nesmyslné vlákno tohoto jedince tak nechápu co se děje. Někdo zakládá keše aby je zpeněžil? Někdo si nechá udělat CWG, aby je vydražil? Někdo je vyčuranej a chce na geocachingu vydělat prachy? Hm, je to smutný, ale proč to tady admini a moderátoři trpěj nějak nechápu …

Dnes uz druha jobovka kterou ctu na tehle strankach, napred nejmenovana prazska firma skoli diplomovane kacery za penize EU a pak se jeden se vsi uctou "dloholety kacer" rozhodne, ze bude drazit svoje plastove kese a drevene vetvove suky - spolehaje na to ze pro lidi, ktere to fakt bavi, maji tyhle bezcenne vecicky svoji cenu. Chce se mi blinkat.

A v čem je problém, kromě toho že to nedal do fóra frc, aby to admini a moderátoři neměli trpět? Pominuli, že moderátor nedrží služby 7/24 aby na všechno okamžitě reagoval…

Souhlasil bych s pepou.z.pocernic, na těch nabídkách /počítám i tu adopci/ není nic závadného a navíc admin není cenzor!

To, že je to prasečina, je na jinou diskuzi … :@

Už k nám pronikají praktiky ze zámoří :DKdyž někdo může vydražit virtuální předměty získané v online hrách (a za prachy na které někdo z nás chodí i několik měsíců do práce) proč by kačeři nemohli "kšeftovat" s CWG. Já osobně si nepřihodím :smiley:

No určitě CWG nebylo myšleno k obchodování, ale jako zpestření geocachingu. Navrhoval bych oficiálně tento CWG vyloučit ze série (když probýhá schvalování tak by mohlo fungovat i vyloučení).

Jako inzerce aukce přesunuto do fóra frc.
Návrhy na vylučování nepište sem, ale autorům série CWG a řešte to s nimi.

OK, omlouvám se, lze to brát jako standardní inzerci i když se mi to nelíbí - ale to je můj soukromý názor a nikomu jej nevnucuji.

Mně to z principu nepřijde jako něco nemorálního, spíš by mě zajímalo, jestli si to CWG někdo koupí :smiley:

Poznámka (nerad bych Klíčníkům vypaloval rybník): pokud si je nikdo nekoupí, budou je asi muset rozdat zadarmo :D:D:D

No nevím sice, co to zas Klíčníka popadlo, ale pokud to někomu vadí, nejúčinnější pomoc bude asi ignorace. Teď když už je to vlákno i ve správné sekci, bych v něm taky neviděl problém, který by se zde neměl trpět.
[color=silver]Jestli by náhodou woodencoiny neměly být vyloučeny ze série (pokud to vůbec jde a něco změní) nebo jestli by Statl neměl být po téhle akci rovnou archivován reviewery je už věc druhá. Ani u jednoho ale nevidím do pravidel, tak to nebudu soudit a fakt to asi nemá cenu řešit tady. Divný a divně podaný mi to ale celý přijde taky…[/color]
edit:No sám v tom nemám názorově úplně jasno, tak raděj beru část svého příspěvku zpět.

Já Klíčníka obdivuju. Nese kůži na trh a nebojí se si nechat výsledek své práce ocenit. Možná, že výsledná aukční cena bude překvapivá. Teď jde jen o to, pro kterou stranu :wink:

Pan Klicnik musi mit asi dost velke sebevedomi, kdyz si mysli, ze je takova legenda, ze kazdy musi mit jeho unikatni CWG:)
Na druhou stranu, kdyz uz prodava i kapesni hodinky z pozustalosti za 300kc, tak mozna ma nejake financni problemy, a tak ho predem neodsuzujte;)

V prvni chvili jsem to videl trochu jako LiborH, ale ted si rikam neni-li to uplne jinak. Nabidku sem napsal nejaky CZJ. Nerozhodl se klicnik proste zmenit nick a uz nepovazuje za vhodne dale sirit svoje CWG s puvodnim nickem po keskach, ale rad by vydal nove a ty stare je mu lito zahodit? Takhle muze treba zabit dve mouchy jenou ranou. Uzitecne zhodnoti stare a jeste ziska nejaky obolus na nove. Jak to je asi muze vysvetlit jen on. Pokud to je tak jak nastinuji, potom by se cela akce dostavala do uplne jineho svetla.

http://www.sothebys.com/ aby jste se jednou nedivili. B)

STANOVISKO K PRODEJI CWG:
Zásadní věc je, že logo Groundspeak na rubu CWG je volně použitelné pouze pro osobní nekomerční účely a v sérii do 50 ks. Použití loga ve větších sériích je třeba nahlásit Groundspeaku (nahlášeno, schváleno). Komerční použití loga se řídí úplně jinými pravidly a hromadný prodej vlastních CWG - to už je minimálně někde na hraně! Katastrofická varianta by mohla znamenat zákaz použití loga Groundspeak na CWG a tím i konec celé této série.
Osobně nás mrzí, že původní myšlenka CWG - tedy mít něco pěkného a hodnotného na výměnu do keší, případně na sbírání - se trochu zvrhává, nicméně nemůžeme omezovat nikoho, kdo nabízí k prodeji nějakou svoji věc. Pravidla CWG zahrnují pouze technickou specifikaci a požadavek vzorku pro katalog.
Zda prodávat, případně koupit či nekoupit, si musí vyřešit každý sám za sebe. Případné problémy s porušením autorských práv Groundspeaku si ale také bude muset vyřešit každý majitel CWG (který je začne prodávat) sám.

My se tímto od jakýchkoli, byť jen náznakem komerčních, aktivit spojených s CWG distancujeme.
JPAgeo & Poník