Nabídka: klíč ke keši "Černý Petr"

Klíč č. 3 k odlovení keše GC24N26 "Černý Petr" je nyní k dispozici na Nádraží Braník. Parta kačerů hlídá historické vozy, klíč mají u sebe.

Klíč už má nového lovce…

Nekdo by chtel dvojku? :slight_smile: Muzu predat Vysocany/Prosek :slight_smile:

Na Albatros jsmesebyli kouknout, je to uchvatny stroj.

Sorry za OT, ale ta parni lokotka, to je vec.

Nabízím klíč č.3 [color=red][/color] :wink: … je k dispozici ve Stodůlkách nebo někde u metra.

Kdyby čirou náhodou vydržel do pondělka, tak se hlásím.

OK,dám vědět …

Nabízím klíč č.2 K dispozici v areálu blázince Bohnice dnes asi od 15:00 do večera. Nebo předtím na Vysočanské.
Pište na mail, hned odpovím a sejdeme se.
Zn. spěchá :slight_smile:

tak už má nového majitele …

Stále trvá můj zájem o kartičku. Kdyby se jí chtěl někdo zbavit, jsem k dispozici :slight_smile:

hlasim se jako dobrovolny odberatel karty. Idealni odber v pracovnich hodinach v okoli ceskomoravske (nejakou stanici metrem ci tramvaji dojedu) mimo pracovni hodiny se muzeme domluvit kdekoliv v dosahu prazske MHD pasma P+0

Kdyby někdo měl náhodou u sebe z "Brumlovky" tak dejte vědět. Zájem by byl :wink:

Okolí Brumlovky můžu kdykoliv v pracovní dobu. Je nás tu hafo, určitě se podělíme.

Má nedělní nabídka je dávno pasé - u karty 2 již nevím, kam se ubírá.

kdyby se zítra vyskytla náhodou někde kolem Buďárny/Brumlovky/Pankráce, tak dejte vědět… díky

Tady snad všichni pracujou na Brumlovce?!

Nee. Taky na Trianonu a přilehlém okolí. :wink:

Dorucime Vam CP dnes do 10.00, nebo dnes po 18.00, ale radeji ihned.
Praha 6. Kontakt pres profil.

volfi

Keška byla včera večer disablovaná, z běžně přístupného místa se stalo místo nepřístupné, budeme hledat jiné umístění. Byli jsme docela rozčarováni z obsahu keše, původní obsah 16 CWG zmizel a zbyly jen 2 samolepky a 2x něco, co jsem rovnou vyhodila do koše. I přes upozornění na kartě, že se má měnit jen CWG. Tak si říkám, zda to vše má vůbec nějaká smysl, protože se vždy najde někdo, kdo si dělá co chce.