Nabídka páteční odpolední spolujízdy na event Medlov

(kopie note logu z listingu eventu):
Zdravim vsechny kacery jedouci na tento event.
Jelikoz na event jedu netradicne ne vlakem, ale geovozem (jelikoz po eventu pokracuji na kratkou dovolenou), nabizim tem, kteri pripadne nemaji odvoz zatim zajisten az 3 volna mista, ve vice lidech cesta lepe ubiha :). Pojedu po praci v cca v 15-16h z Prahy (metro Hloubetin resp.Rajska zahrada) po trase Uvaly-Kolin-Kutna Hora-Caslav-Chotebor-Zdirec n/Doubr.-Zdar nad Sazavou-Medlov, cili mohu pripadne zajemce nabrat kdekoliv-a jelikoz jezdim ekologicky i ekonomicky na LPG, tak je to i cenove za hubicku :slight_smile: (uz ve 2 lidech hluboko pod cenou napr. za bus). Tak mi pripadne pisnete, pokud vam tedy nevadi jizda ve starsim, ale spolehlivem Favoritu, pripadny odlove nejake te kese cestou, pokud bude cas, neni tez vyloucen :).

Jinak navidenou na Medlove a at se nam na vikend pocasi konecne ustali, co…

EDIT: JirkaPiha už má zamluvena 2 místa, čili už je volné jen jedno (případně 2 pro štíhlejší kačery) :slight_smile:

EDIT2: tak JirkaPiha má bohužel marodnou ženu, čili opět mám všechna 3-4 místa volná. Pokud by měl někdo tedy ještě zájem, volejte či pište SMS když bych to v práci nebral na jedno z mobil.čísel co mám v profilu na GC.com. Pojedu z Prahy v cca 15:30h (Hloubětín/Rajská zahrada) po trase viz výše

Připojuji se s nabídkou. Pojedu po trase stejné trase jako minarjo, jen vyjíždím z Horních Počernic cca. po 16. hodině.