USB je USB, mělo by být vždy kompatibilní… nejsem nikteraký odborník na elektrické detaily ale laicky mi to tak fungovalo vždy.
Jde o výstup, tedy o to, jaká "šťáva" ti jde do přístroje… vpodstatě abys nespálil telefon. Takže ty volty… ampéry pak udávají, polaicku, jestli to ten telefon "uživí". Desetina ampéru není rozdíl.
Když si přeměříš výstupní voltáž nějakým měřákem, nahážou ti různé nabíječky rozdíly až třeba o tři volty… přístroje s tím "počítají". Nabíjet můžeš i z počítače, různých fotovoltaických článků, já mám "na cesty" zbystlenou šablonu na 4 tužkové baterie a USB a taky krásně funguju (jak HTC, tak GPS modul). No, a baterie jsou vůbec rozdílné, i podle vybití, či jestli jsou nabíjecí, alkalické,…
Na druhou stranu, mám externí baterii do kapsy od ATC a ta nabíjí kdečím, ale sama jde dobít jen jedním jediným kablíkem… proč, to tedy zatím nevím
Podle parametru, ktere pises by to melo byt v pohode. Nekdy se stava, ze nabijecka treba "neutahne" PDAcko ke kteremu nepatri a to se pak sice tvari jako ze nabiji, ale ve skutecnosti jen sviti nabijeci dioda, ale pristroj jelikoz nedostava potrebny proud pro nabijeni tak nenabiji. V tvem pripade by to ale mezi sebou melo bez problemu fungovat.