Ahoj,
třeba tu někoho tento nápad zaujme.
Můj synovec má s kamarády několik ROP vojenských objektů v údržbě a společně je přestavují. (přesně se v tom neorientuji, snad je tento název správně) Souhlasil by s umístěním keše, naopak by byl rád za zvýšení návštěvnosti na jejich objektech. Já vzhledem k tomu, že většinu času jsem na studiích na druhé straně ČR, tak nemám čas k vytvoření pěkné tématické multi či mystery cache, která by se k tomuto místu bytostně hodila. Jedná se o objekty poblíž Trutnova. Pokud máte zájem, kontaktujte ho na adrese: [email protected]. Můžete se dohodnout, a s jeho pomocí vytvořit zajímavou a poučnou keš
Případně mi sem do diskuze můžete napsat e-mail či ICQ a já mu ho odešlu.
ROP - Ředitelství opevňovacích prací - proto tzv. řopíky,neboli lehké objekty vz.37. Pokud by byla ovšem keš umístěna přímo v rekonstruovaném objektu,tak by byla zřejmě přístupna pouze při zpřístupnění,což jak znám ostatní bunkrology,bývá nějaký ten víkend v měsíci.A to ještě dosti nepravidelně.Čímž by riskovali,že to kačeři vezmou jako mysterku a pokusí se jim do objektu dostat i mimo tuto dobu.
To by záleželo samožrejmě na dohodě a ownerovi. Mohla by být přímo uvnitř či by mohla být venku, či kombinace, keš uložená venku s údaji do bunkru který by byl v danou dobu dostupný atd. To tady nechci rozebírat, jen nabízím tuto možnost, záleží na ownerovi, který by měl zájem.
Nějak tak je udělaná tato keš [cache]GC1QDDK[/cache]. Celou dobu je venku, a když tam má otevřeno, tak je vevnitř. ![]()
Věřím že to není originální nápad, ale rozhodně takových není dvanáct do tuctu
A budu rád když tímto se třeba zasadím o založení velmi zajímavé a pěkné keše…
No.Tak jak to tu čtu.Tak bych na to měl asi taky něco říci:) Jinak já jsem synovec od ajne.A jsem zakladatel KVH 1 Pěší stachelberg.Spolupracujeme na úseku (G3 Babí "trutnov") s družstvem Fortys.([b]http://dbase.ropiky.net/[/b]).Pod družstvo Fortys spadá Dělostřelecká Tvrz. Stachelberg.Kde je přístupný pěchotní srub T-S 73 jediném vybetonovaném objektu na pevnosti.A přilehlém podzemí Stachelbergu.Jedná se celkem o 3,5 km podzemních chodeb a sálů v hloubce 25 až 60 m pod povrchem.A dále na povrchu se opravuje několik (Lo. vz 37) s toho jeden je už plně vybaven.A tento rok chceme spřístupnit (Lo. vz 37 typ D) a přilehlé zákopy.Takže věřím že pokud by byl zájem.Můžeme se dohodnout.A věřím.Že by i šlo do jednoho "keše" dát klíč od bunkru na kterém by nebylo co zničit.Nebo dát do objektu otevřeného.A to že jich tam je i celkem dost…
Na Stachelbergu je už jedna stejnojmenna cache [cache]GCYVYH[/cache]. Dale jsem v dane oblasti zalozil multinu kopirujici poznavaci stezku [cache]GC1WBYJ[/cache].
Nicmene je pravdou, ze ani jedna ze zminenych cache primo nevyuziva vlastni ropiky, ktere jsou vetsinou zamcene. Umisteni cache do zamceneho ropiku by urcite cache udelalo zajimavou (a kdyby se jako cache pouzil cely ropik, tak asi i hodne - kolik jsme zatim potkali large cache?). Kdyby byla tato moznost, rad se ujmu geocasti pripravy. Umistovat dalsi standardni cache mi zde prijde zbytecne.
V tom případě se ozvěte na daný email a dohodněte se přímo s ním ![]()
Jiz se stalo ![]()
u nás (Králicko) udělal bojar 4 série Betonová hranice - finálky I. [cache]GC13AJK[/cache], II. [cache]GC192PN[/cache], III. [cache]GC1F4K2[/cache] a IV. [cache]GC1H1R2[/cache]
no a pak je zde několik na volné objekty, takže pokud někdo hledá inspiraci…
(a to nezmiňuju keše od Zemské brány na SZ)
Tak fajn, držím palce a těším se na úžasnou keš! ![]()