Nabízím odměnu za zprovoznění statistik v GeoGetu

Hledám někoho z Prahy kdo by byl ochoten zprovoznit v mém notebooku s Windows 7 statistiky v GeoGetu.

Již jsem vyzkoušel několik postupů, ale nikdy jsem nedosáhl kýženého výsledku, viz ostrašující statistiky v mém profilu.

Na odměně se dohodnem, samozřejmě že počitám i s občerstvením v restauraci na můj účet.

Ale jdi. Ja ti klidne pomuzu i zadarmo.Pokud muzes hned, tak si zapnu svuj pocitac a muzem se do toho pustit.

Zkoušel jsi stáhnout GASP?
Viz GASP - GeoGet All-In-One Statistic Pack - www.S474N.com

Urcite ano :D:D:D

provedena čistá instalace GeoGet 2.5.4.607
proveden import všech keší v čr ALL.ZIP
proveden import všech nalezených keší z gc.com
provedena instalace GeoJarry
provedena instalace Autostat + GgStat
provedena instalace CwgList
provedena instalace BadgeGen

Co dál?

Tak jsem to zkusil znovu, už ani nevím po kolikáty a zase jen prázdný proužek :frowning:

A gord mlčí :frowning:

hmm, to se fakt nenajde někdo kdo by pomohl - místo času co tápu jak ty statistiky rozchodit jsem mohl aktualizovat Databazi CWG - teď to holt bude muset počkat na jindy :frowning:

Neco jsem ti poslal do emailu.

No, asi takhle. GG - spravne, Import dat - spravne. Tom mas databazi hotovou.

Na samotne generovani statistik ti stac samotny ggstat. Vse kolem neni potreba. Za tvoji situace potrebujes Geojarry jen a jen na to, aby ti automaticky nahral statistiku na profil. Pokud toto chces delat rucne, vubec geojarry a autostat nepotrebujes.

Jakmile mas GGstat, musis si udelat svuj template statistik, tedy soubor, ktery definuje co a jak ma byt v generovane statistice. Jake statistiky, jak maji vyadat, jake barvicky,… proste vse.

No, a podle toho, co vidim ve tve vygenerovane statistice, tak soudim, ze mas nejak template, ve kterem ma vsechno zakomentovane. :wink: